Najdi forum

RADA BI POJAMRALA NEKOMU SE POŠTENO IZJOKALA
ALI KAR UDARJALA V ZID Z GLAVO SAJ JE TAKO ALI TAKO PRAZNA.
NE MOREM VEČ ŽIVETI ČEPRAV IMAM DVA OTROKA NIMAM
VEČ SMISLA Z ŽIVLJENJEM NE UŽIVAM VEČ V NJEM KOT SEM NEKOČ.
sem brez službe in se težko prebijam vse mi je odveč, ne prenesem
svojega debelega pogleda v ogledalu, zbolela sem in grozno izgledam,
ne izdrživ dneva brez tablet, ……vse me boli predvsem mišice,
imam razno razne prebliske kako naj izvedem samomor, mogoče mi še uspe.

“Per aspera, ad astra” so rekli stari latinci o življenju…..(preko trnja do zvezd) Nesmrtna…. Nikoli ni toliko trnja da ne bi na koncu lahko dosegla zvezd..a…… Nemrtna…. Nikoli ne veš zakaj moraš skozenj da bi jih na koncu dosegla… Veš Nesmrtna… vsaka stvar ima svoj namen. Tudi tvoja žalost, obup…… tudi tvoje gledanje v ogledalo…. le da moraš ta namen odkriti.Sama! Nihče ga ne more namesto tebe. Tvoje življenje ima nek namen. Ne smrt. Življenje. To je vsem nam bilo dano. Pa ali smo se s tem strinjali ali pa ne.In dano nam je bilo tako kot ga hočemo živeti. In le ti Nesmrtna se lahko odloćiš kakšnega hočeš živeti. A moraš ga. Tako kot je ali pa ga spremeni. Si ga že skušala spremeniti?
Dokler je življenje v tvojih rokah ga lahko živiš. Lahko živiš….. Lahko ga spreminjaš…. a nikakor ga ne smeš ukinjati…. Takrat ni nič več v tvojih rokah. Takrat je pač konec….. strahov, bojazni…. a tudi lepot, upov, hrepenenj…..VEM DA TUDI TI HREPENIŠ PO ŽIVLJENJU. PO LEPEM ŽIVLJENJU! Daj svojemu življenju vsebino…. Raje kot da se gledaš v ogledalo. Ne ogledalo….. naše lastne oči pogosto popačijo podobo ki jo v njem vidimo.
Pot v samomor je najbolj enostavna…a… najbolj trgična in najbolj nepotrebna.Predvsem pa….. nekdo bi zaradi tega neizmerno trpel, kajne?
Še nek drug pregovor so imeli stari latinci : ” Dum speratum,spera!”
(dokler dihamo, upamo!)
Ne nehaj dihat! Upaj in deluj! In….. ne pomiluj se , sama sebe…. to je najbolj nepotrebno!
Pogumno punca!

Ne jemlji svojih misli preveč resno. Sama pri sebi se pohecaj na svoj račun. Počasi obračaj tok svojih misli. Če lahko, pojdi na sprehod. Išči zadovoljstva v majhnih rečeh. In izogibaj se pomirjeval!

Moj moto: tudi moje življenje je lahko beda, a živim za tistih nekaj prekrasnih utrinkov, ki so se mi in ki se mi še lahko zgodijo. To je moj stik s samim sabo, z otrokom, ki je v meni, z mojim bogom. Takrat v svojem majhnem životu ujamem svojo veličino in sem celo ponosen nase. Upam, da si boš na nek način v ponos postala tudi ti.

Želim ti, da čimprej okrevaš, in če lahko, si izbrskaj kakšno priložnotno delo, tudi to ti da na nek način vrednost.

Oglasi se še kaj!

Uboga vaša otroka. Zavolju njuji se potrudi.

New Report

Close