Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina neprehoden nos

neprehoden nos

Pozdravljeni!!!

Zaprosila bi za pomoč in sicer, že dalj časa imam probleme z neprehodnostjo nosa! Najprej sem mislila, da je do tega prišlo, ker sem živela v suhem in vročem stanovanju! Pričakovala sem, da bo morje in poletje vrnilo moj nos v prvotno stanje; poiskušam si pomagati z raznorazno aromaterapijo, pa zaenkrat še neuspešno.
Predvsem ponoči je moj problem največji, zvečer se mi prehodnost nosu počasi zmanjša in skoraj povsem zapre čez noč, tako da nikoli ne morem v spanju dihati čez nos. Zjutraj se prebudim z nosom polnim suhih “mačk” in ko le te odstranim se prehodnost izboljša in večino dneva lahko normalno diham čez nos! Tudi preko dneva se mi nabira nekaj, kar se posuši in običajno takrat postane moteče in le to moram odstraniti! To mi traja že več kot leto dni in je zelo neprijetno, saj pri odprtih ustih ponoči se rado najde kaj kar vdihnem in se mi zaleti ali pa se slinim kot malo dete in poflekam vse okoli sebe!
Že v naprej najlepša hvala za pomoč!

Marjetka

Spoštovani!

Kot kaže imate kronično vnetje nosu in bi bilo verjetno po enem letu težav najbolj smiselno, da obiščete vašega zdravnika, da vas napoti k otologu na pregled in ustrezno zdravljenje. Vmes lahko poizkušate s kapljicami fiziološke raztopine.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

dr. Kersnik,
najlepša hvala za vaš čas in odgovor! Napotila se bom k svojemu zdravniku in upam
da bomo problem rešili!
Lep pozdrav
Marjetka

New Report

Close