Najdi forum

nepravilno delovanje centra za socilno delo

Živijo!
Doma že od leta 1993 odkar je nono umrl skrbimo z mamo za teto, mamino sestro, ki je duševno bolana in nemore sama skrbeti zase. Sedaj ko se stanje slabša, da z mamo jo morava kopati in skrbeti za vse njene potrebe sva se odločili da prevzameva skrbništvo, ki do sedaj ni bilo urejeno.Mamin brat nama to preprečuje kajti pravi da to ni potrbno, saj njemu je v korist socialna pomoč ki,jo teta prejema saj vodi on ta denar a teta živi od zmeraj pri nas. Ko sva rabili zdravstveno izkaznico da jo peljem na pregled k kardiologu mi jo ni hotel dati tako da sem mogla iti kot samoplačnik. Prosili sva socialno službo naj pride pogledat a ni bilo nobenega.Zanima me kam naj se obrnem, da bo teta imela končno doživljenskega skrbnika ker to sosialno v naši občini noče slišati in sumim, da gre za poznanstvo, ker ko smo bili na razgovoru so vse delali na stričev mlin.Lepo prosim za nasvete

Bajti,
vse kar sprašujete, se ureja na Centru za socialno delo. Očisno je mamim brat trenutno skrbnik. ali se motim.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close