Najdi forum

neposlušni starši in slabe razmere

V revščini je vse ideal, ne morejo si privoščiti nič, še niti zdravja ne(pokvarjenost: neprecenljive vrednote se kupi z denarjem). Pri OŠ se dejansko vse konča-ni razmer, ni pogojev. Tota revščina in slaba navada-želiš si eno, prizadevaš si pa za nekaj drugega. Če človek ne živi v skladu s svojimi željami, se mu lahko film utrga. Vse je prisila. In kljub temu, da sem jaz od tega sranja že zbolel in sem za k psihiatru, moji starši niso pripravljeni spremeniti na boljše čisto nič, samo materialno, kaj pa čustveno, psihično, duhovno in za odnose se ne trudijo čisto nič!!!Kaj bi v resnici bilo pametno pri takih neposlušnih ljudeh? Terapija ali kaj drugega(starši tudi radi zavračajo vsakovrstno pomoč)?Iskreno se Vam zahvaljujem za Vaš odgovor, če mi bo pa kdo kakršnekoli neumnosti pokomentiral , pa je to seveda razumljivo, ker so tudi problemi v resnici nekaj neumnega. Še enkrat pa najlepša hvala za razumevanje.

Neposlušni starši? V odrasli dobi? Odseli se od toksičnih ljudi in se postavi na svoje noge. Če te ne razumejo, z njimi prekini stike in zaživi svoje polno življenje. Ne vračaj se nazaj, ne snuj maščevanja, ne povzdiguj se na njihovih hrbtih. Stoj na svojih nogah in dvigni glavo.

New Report

Close