Najdi forum

Živim skupaj s punco že več let in nikakor se ne morem uživeti v položaj, da je v najinem gospodinjstvu tudi njena mama. Večkrat sem poskušal z razgovorom med nama in njo vendar brez uspeha kakršnega bi si želel. Moja punca je precej dominatna in mi ona ali njena mama, narekuje kaj bi bilo potrebno narediti in kasneje reče da nisem dovolj samozavesten, ko pa rečem da bi midva prevzela v delo pri hiši raje prepusti vse skupaj mami. Motijo jo vse majhne stvari okrog nje in večno komplicira mene ali njeno mamo, tako da sem večkrat slabe volje in zvečer niti najmanj zainteresiran za seks in bi najraje pomislil na vsako drugo, ki mi pade na pamet. Večkrat sem jo prosil naj preneha pa brez uspeha. S tem nisem mislil, da večno ležim na kavču in da nimam volje do dela. Nasprotno, mislim da sem z vstopom v življenje njiju dveh precej postoril pri hiši in popravil katerikoli stvar, ki prej dolga leta ni bila. Vprašal bi za nasvet ali jo lahko na katerikoli način pripravim, da gleda na svet malo bolj z veseljem in da ne bo kakor ona pravi poskušala spremeniti mene, ker nisem zmeraj takšen kakršen naj bi bil po njenih merilih in postane nestrpna etc……..

Spoštovani Boris,
z milimi prošnjami in umikom ne boste kaj prida dosegli, končno vaša partnerka v življenju nekaj pričakuje od vas in prav to bi bilo koristno izvedeti in na tem področju poskušati čim več. Prijaznost (ne pa podrejanje) do njene mame bo naredilo čudeže, če si jo boste le uspeli pridobiti kot zaveznico, kot nasprotnica je očitno premočna.

New Report

Close