Najdi forum

Nenormalno potenje

Pozdravljeni!

Prosim vas za nasvet kakšna zelišča bi pomagala bi prekomernem potenju. Preden zjutraj prispem v službo sem pod pazduho že popolnoma mokra, kar je seveda hudo neprijetno, deodorante sem poskusila že vse od dragih do poceni, ne pomaga nič!

Za nasvet se vam zahvaljujem!

Meni je pomagal DEO-KRISTAL.

Vzami katerega od deodorantov z oznako “dry” oz. da piše, da je antiperspirant. Tista neumnost glede aluminijevega klorida se je izkazala za natego (verižni mail pač) in je zdaj vse potihnilo okrog tega.

Če želiš domače sredstvo, se pa umivaj z žajbljevim čajem.

super anti perspirant je triple dry-imajo ga v dmu.je res ful mocan in drzi se navodila za uporabo.meni je celo dovolj,ce se enkrat na teden namazem.

lp

Živjo!

Še ena švicarka – problem sem rešila tako, da pod obleko nosim bombažne spodnje majčke z kratkimi rokavčki, ki popijejo pot. Uporabljam pa navadne deodorante, ker se o teh super dry piše marsikaj (eni pravijo, da so škodljivi, drugi, da niso), sama pa vem, da preveč kemije ni dobro zame. Majčke vsak dan preoblačim, pa je. Sicer je pa potenje naravno, zdravo in dobro za presnovo telesa – zato grem večkrat tudi v savno.

Lep pozdrav!

New Report

Close