Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Nekontroliran moški orgazem in izliv v spanju

Nekontroliran moški orgazem in izliv v spanju

Pozdravljeni, sedaj se mi je že drugič naredil res čuden izliv in sicer, prvič se mi je zgodil izliv pred leti cca 6 let nazaj, ko sem v šoli popravljal neko nalogo in sem trepetal do konca ali mi bo sošolec poslal datoteko da nekaj rešim do konca ure ali ne in sem bil tako živčen, da mi je brez dotika prišel orgazem.

Včeraj pa sem sanjal, da sem opravljal neko delo in sem narobe naredil, ter je bilo še samo par sekund časa da to spremenim, ker drugače bi prišlo do nesreče in mi je v spanju spet prišel orgazem z izlivom v tistem hipu ko sem bil popolnoma pod stresom oziroma (ojoooj kaj naj sedaj naredim-nesreča bo). Tega orgazma se zavedam sem ga čutil, ampak nisem se prebudil.

TO NI IZMIŠLJENA ZGODBA!!!! Resnično je resnična, zato me zanima zakaj do tega pride, kaj je to posledica, ker nisem še od nobenga slišal za kaj takšnega. Gre kot za mokre sanje, ampak ne da bi sanjal kaj v tem smislu, gre se za drugačno stvar opisano zgoraj.

Hvala za vsak komentar.

Lp

New Report

Close