Neki spomnla!
A veste punčke, kaj mi že dalj časa roji po betici?
A se katera spomne, ko je bil enkrat na TV SLO1 na TEDNIKU en par, ki se je bojeval z neplodnostjo? Če se ne motim je bilo ženi ime Maja. Potožila sta čez zdravstvo, kako edino samoplačniške ampbulante laufajo dovolj hitro, potem, kakšni so pogoji na GK (mož je tarnal nad okoljem, kjer se odda seme…)….
Takrat se jaz še nisem ubadala z neplodnostjo, ampak gledala sem pa vseeno. In bilo je tako pretresljivo vse skupaj, da sem jokala kot dež.
In zakaj vse to pišem? Fulll me zanima, če jima je uspelo. Če se ne motim, sta bila že oba precej v letih in se jima je že takrat čas iztekal. Upam, da jima je ratalo.
A katera kaj ve ????
Ti, kaj je bila že rdeča nit prispevka? Čakalne dobe? Pogoji zdravljenja? Ali morda še kaj? Full se slabo spomnim, ker se pač takrat nisem preveč zanimala za te zadeve, saj si nisem niti mislila, da bom morda tudi jaz imela kdaj težave. Grrrr!
Danes sem dobila M. Boli me od želodca dol. Grrrrr! Sem se že stulila. Ta ciklus je moj zadnji s Klomiji (3. po vrsti). Temu pa sledi specilaist za neplodnost, v kolikor ne bo v tem ciklusu nič uspeha. Oh, ja! Očitno bom morala skozi vse to, kot tista dva s Tednika.
Sem že malo pozabila! Bi si mogla še enkrat ogledat.
Je bilo pa zelo žalostno, počutim se sedaj že isto kot se je ona.
Moža pa ima zelo v redu, ker so mu njegovi starši govorili naj jo pusti, ker ne more imeti otrok itd… Mislim, da sta že okoli 40 let vsaj ona. Njen doktor je dr.Tomaževič, ki je tudi govoril o njenem problemu, da je malo pozno prišla in da je po ivf tudi že zanosila in je imela potem nažalost splav itd….
On se je pritoževal za prostor na GK kakšen je nič intimen, da te vsi gledajo ko greš notri ko zasveti rdeča luč, da ni nobene revije ali videa in da so vsi ljudje na hodniku in da ni čisto nobene zasebnosti. To je vse čisto res!!!!!!!!!!1
Ti laho jaz povem iz svojih izkušenj, ker sem bila tam že 3-krat kot si že verjetno prebrala.
Ne veš pa ti kakšna psiha in živčki že mene dajejo, ko moram 22.08. poklicati gin. zaradi izvidov, ker so mi še enkrat pregledali kri potem pa septembra ta zadnjič free na ivf-icsi!!!!!!!!!!!!! Grozno je že mene strah, verjamem pa da je tudi tebe!
P.S. Mene že psiha toliko daje da še M nisem dobila!!!!!!!
L.P. Bianca
Stara moja, kriza je, ja, vem! Čisto te razumem in tudi tvoje strahove. Ampak ne obupaj. Pa tudi, ko ne bo več zastonj postopek ne obupaj. NIKOLI!!!!!
A veš, kaj pa mene najbolj žre? Ker je vse OK in krasno, ampak pamžka pa ni in ni. Drek, drek, drek!
Sedaj si mi priklicala v spomin tisti prispevek s Tednika. Ja, ja, točno to je bilo.
Ah, bomo že kako, a ne?
Ja upam, da bo že nekako šlo ampak meni je že kar vsega dosti!!!!
Nekega lepega sončnega dne mora tudi za nas sonček posijati ali ne? Jaz mislim, da si že zaslužimo!!!
Ja M mi zamuja pa sem šla delat test in kaj misliš, da je bilo???
Negativno!!!!!!! Pa normalno!!! Tako, da ne vem pri čem sem in naj že pride ta prekleta M in naj me ne pušča v negotovosti!! Za znoret!
Ja, sej…. ne vem, kaj nej ti rečem. Vse skupi je ena velika lumparija in meni gre tudi že vse počasi na K….. Danes je 2. dan ciklusa. Pojutrišnjem začnem z zadnjo dozo Klomifena in sploh ne vem, če jo čm vzet. Ma, sej jo bom, sam včasih me zagrab tista…. KLINC GLEDA ŽE VSE SKUPI!!!
Gremo se borit, a nede?