Nekaj na p:-) Prozorne provokacije
http://med.over.net/forum5/read.php?275,10434644
Pozorni bodite na menjavanje velikih in malih začetnic stavkov v temi in odgovorih v pripeti temi… ; očitno je uvodna tema in so vsi odgovori nanjo plod ene in iste osebe. Kaj menite; kakšen je smisel takega prozornega provociranja na forumu Nezvestoba? Se nekdo zabava, izživlja? Zapravlja čas? Je to postalo običajno za tale medovernet? Jim manjka prometa?
Ob tako strokovnem delu in selektivnemu lektoriranju moderatorke Unekajježe jim ga bo… le še bolj, saj je zadeva vse bolj pravljičarskemu forumu ali pa rumenemu tisku. 🙂
Žana7601.06.15 12:51
Sem v dilemi kaj storiti. Imam velik problem glede mojega zakonskega življenja. Najbolje, da kar začnem s svojo zgodbo. Z možem sva skupaj že skoraj 20 let. Imava otroka, ki je še majhen, tako da še obiskuje vrtec. Za otroka sva se trudila kar dolgo časa. Ker pa je bila že pot do prvega otroka težka, sva se odločila le za enega. Smo srečni, imamo se zelo radi in se dobro razumemo. z možem se niti ne kregava veliko. Je res tudi to, da se med tednom zelo malo vidiva, ker oba veliko delava in se vidiva le zvečer in pa za vikende. Veliko hodimo okoli in se družimo s prijatelji. delujemo popolnoma srečna družina. nihče ne bi pomislil, da kaj škriplje. največji problem pa nastane v postelji. Če povem po pravici najino spolno življenje nikoli ni bilo briljantno. Ko sva bila še mlada, frišno zaljubljena je bilo drugače, sva si oba želela spolnih odnosov. Po parih letih skupnega življenja pa sem si jaz spolnih odnosov z njim želela vedno manj. Danes si jih sploh ne želim. Vseeno mi je tudi, če nič ne seksava. Razmišljam kaj je narobe z menoj? niti me spolno ne privlači več, niti nikoli me ne popade kakšna strastna želja po tem in si ne zaželim seksa. Seksava le takrat, ko me prosjači in ga ne morem več prenašati in se mu predam iz usmiljenja. Lahko pa tudi povem, da se pri tem sploh ne ujameva. Priznam, da sem vmes 1x skočila čez plot in s tem drugim moškim sem se popolnoma drugače ujela. mož se trudi ampak meni ni do tega. želim si drugega moškega. zaposlena sem v podjetju, kjer je veliko moških in včasih si koga od njih zaželim. ko pridem domov pa me želja do seksa mine. da ne bo kakšne pomote, moža imam zelo rada in ga ne bi rada izgubila in prizadela. ampak glede na to, da si ga ne želim na intimen način mislim, da je tukaj nekaj zelo narobe. očitno nisva za skupaj. vem, da je težko, vendar si ne moreva več lagati, tudi če sva še tako dobra prijatelja in zaveznika najin zakon tone v propad. mož se veliko trudi zame, vedno me objema, poljublja, boža, ampak mene to sploh ne gane in se pač ne odzivam, niti se ne želim pogovarjati z njim o tem. ko me ima včasih že dovolj mi celo reče, da si bo našel drugo. Ko mi to reče, me sploh nič ne gane, prav nič se ne sekiram, v bistvu si mislim ti kar pojdi, da boš vsaj meni dal mir. Imam pa občutek, da me že nekaj časa vara. do mene se sicer ni nič spremenil, ampak ženske imamo tisti čut, ko to začutimo. Kaj storiti? ali naj si še jaz omislim drugega moškega samo za seks in naj z možem furava naprej srečno življenje. Skrbi me predvsem za otroka, da ne bi ostal brez očeta. Ali je to prav, da živiva skupaj, pa čeprav se ne ujameva le v eni stvari, ki pa je za moške tako pomembna. jaz bi lahko živela brez seksa, samo on ima preveliko potrebo po tem. kaj je prav storiti? Se postaviti pred dejstvo, da tako ne gre in se ločiva, ali biti tiho, kot do sedaj in seksati le 1x na 14 dni pa naj on ima še eno kurbico za seksat jaz pa si bom našla svojega s katerim se bom ujela in me bo privlačil na takšen način. Pričakujem, da bo veliko obtožb na to temo, vendar prosim za pomoč.
Resnica boli02.06.15 08:40
Tvoja zgodba je res zanimiva in verjemi, da nisi edina. takšnih primerov je dan danes res veliko.
Moje mnenje je, da se z možem skupaj odkrito pogovorita in se po možnosti skupaj odločita, ali ostaneta skupaj in imata odprt zakon (imata vsak svojega ljubimca/ljubico) ali pa enostavno gresta vsak svojo pot. otrok ostane s teboj, oče pa ga lahko kadarkoli obišče in vzame k sebi. če ni več spolnega poželenja je zelo slabo za zakon.
Jaz bi se na tvojem mestu razšla. ampak, kot sem že omenila se najprej lepo pogovorita.
Peach02.06.15 10:05
Zelo poznana zgodba. Pri meni je bilo zelo podobno, samo da je bilo obratno. Mož je bil tisti, kot si ti. Prav nič te ne obtožujem. Naj ti pa pomagam razumeti tvoj problem. Razumljivo je da imaš moža rada, saj že toliko časa živita skupaj, imata otroka, se imata rada. Če se resno zamisliš, pa boš ugotovila, da ga ne ljubiš več. si le še njegova dobra prijateljica, ker si ne želiš intime z njim. odločitev za tak velik korak, kot je ločitev je res težka. Vednar verjemi, da se ti bo kamenj odvalil od srca, ko bosta šla vsak svojo pot. ti si boš našla drugega s katerim boš srečna in si boš želela intime. Tako bo srečen tudi tvoj mož, ko bo z drugo in si ga bo ona želela. Najprej se odkrito pogovori z njim. Mislim pa, da to ni pametna rešitev da ostaneta skupaj samo ker se dobro razumeta in sta prijatelja, ker samo s tem ne izpolnjujeta vseh zakonskih storitev. seks je zelo pomemben v vsakem razmerju. Ne odlašaj in se hitro osvobodi in osvobodi svojega moža. če ostaneta skupaj boš ti trpela, ker ne boš imela tistega kar si želiš, on pa prav tako ne bo srečen, ker ne bo dobil od tebe tega kar si želiš. praviš da te vara, jaz ga čisto razumem in ima zelo dober razlog za to. moški imajo potrebe.
Robert_ločen02.06.15 10:10
še eden, ki sem trpel tako kot tvoj mož. mene je tud žena skoz odrivala ni mi dala če pa že pa iz usmiljenja. tega nisem mogu prenašat in sem sam zahteval ločitev. sedaj sem že 6 let srečno poročen z drugo in niti približno ni takšna kot moja bivša. seks ni vsak dan na meniju, je pa recimo 4 na teden in takrat odličen.
moja bivša žena je bila odlična ženska, rad sem jo imel ampak pri sexu se je vse končal. Danes sva z ženo zaradi otrok čist dobra prjatla, se vidiva ko si izmenjavava otroke in kot ona pravi je tudi z sedanjim partnerjem povsem zadovolna tudi v postelji. včasih 2 pač ne gresta skupaj, zato pa gresta ta dva s kom drugim zelo dobro skupaj. sex res veliko pomeni vsaj moškim. skratka sem srečno ločen in srečno na novo poročen.
takšne ženske kot si ti02.06.15 10:19
so krive, da moški varamo svoje žene. jaz sem svojo ženo varal iz istega razloga. zaradi sexa ki ga ni bilo. če bi njo čakal da bi dala pobudo, bi čakal do smrti. Star sem 42 let in tudi srečno ločen. takrat, ko sem se odločil da greva narazen se mi je svet sesul, bil sem na tleh. po nekaj mesecih pa sem prebolel ženo in zaživel na novo. imam novo partnerko s katero je super ne vem pa če se bom še kdaj poročil, če pa bi se že poročil bi se s tisto žensko katera bi me najbolj očarala pri sexu. ne rabim dobre kuharce, ne rabim čistačice, rabim kurbico v pojstli. če pa ima vse to v paketu pa je super. nisem še našel takšne….
Avtomatski generator tem in hkrati njih komentator pravi v temi, katere naslov je zgoraj, citiram;
Žana76 03.06.15 13:57
Moderatorja prosim za izbris te teme! sem se hotela na ta način izkašljati, da nekomu povem kaj me tere v srcu. sedaj pa so nastale obtožbe, da sama sebi odgovarjam. seveda res ste pravilno ugotovili to.
lep dan vsem, pa hvala tistim ki ste mi resno vzeli mojo temo in mi lepo odgovorili.
Prisrčno. Inteligenten avtomat.
Lep pozdrav
marinec
http://med.over.net/forum5/read.php?275,10422185
Opet patka, ovaj put serje teme serijsko. 🙂
Veliko sreče Vam želim! Kajne, klementinca.:-)
Lep pozdrav
marinec