Negotovost
Živijo!
Moje vprašanje je sicer preprosto, ampak zame preveč zapleteno. Veliko prebiram o tem da je spolno nadlegovanje tudi opolzko govorjenje o neki osebi če tej to ni všeč. Zato me zanima, ker sem tudi sama pred kratkim doživela nekaj podobnega ali bi se temu lahko tako reklo… Torej, zanima me ali je lahko eno sms sporočilo z vsebino, ki je od te osebe nisem pričakovala in je tudi nisem želela tako rekoč začetek nasilja… Ta oseba je zelo dober družinski prijatelj… Sms-ja sem se dobesedno prestrašila, pravzaprav nisem vedela ali naj se smejim ali jočem. Sprva je sms deloval kot šala, ko pa sem brala naprej o tem da naj nikomur ne povem, mi je zastal dih! Zanima pa me samo ali obstaja kakšna možnost da se vse navezuje k spolnemu nasilju?
P.S. Zaradi slabih izkušenj iz preteklosti, si definitivno ne želim in me je hkrati strah ponovnega spopadanja s tem strahom in pozabljanjem!
Lep pozdrav,
Willow
Živjo!
Seveda je začetek nasilja!
Sporoči nazaj, da bo naslednji takšen sms videla vsa žlahta ali pa da ga boš pokazala njegovi ženi! Samo ne skrivaj, kaj se dogaja, ampak povej naglas – lahko v družbi, ko ste skupaj s tem “družinskim prijateljem” glasno poveš, kakšne čudne sms nekateri pošiljajo in ga tudi pokažeš!
Pogumno!!