Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Neenakomerno bitje srca

Neenakomerno bitje srca

Pozdravljeni.
Sem mamica tri letniku pri katerem sem pred kratkim čisto slučajno opazila da mu srček bije neenakomerno. Srce bije normalno, potem se pojavi kratek premor in spet normalno naprej. Vcasih tej kratki pauzi sledi nekaj hitrejsih utripov. Skratka sliši se neenakomerno. Fantek je drugače zelo živahen, ne kaže nobenih znakov da bi bilo karkoli narobe, nikoli ni modrikav, neprestano je v gibanju, zadiha se samo po daljsem naporu, ni pogosto bolan(do sedaj 2x vneto grlo,1x vneto uho in 1x viroza pa se to v obdobju od 12-18mesecev). Skratka, zanima me če bi po vsem naštetem sumili na kakšno srčno napako oziroma na kaj resnega. Pred dobrim mesecem ga je na sistematskem pregledu pregledala njegova pediatrinja in ni ugotovila nobenih težav. Naj otroka vseeno peljem k zdravniku ali lahko vse skupaj počaka do nasledjega obiska?

Iskreno se vam zahvaljujem za odgovor.
Lep pozdrav.

Obisk pri zdravniku, ponovno poslušanje srca in EKG bi bilo povsem v redu.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close