Najdi forum

Hahahahaha..mislim…hahahahhahah..brez besed!
Le kdo drug…ejjj dons je ze 2:0 zatebe!
A se ti kej zdi!

Mater ste nekateri prfuknjeni!

kolk si pa ti ………. ? ker se sploh oglašaš , tam ker ni treba

Izgleda, da mi ratalo zrihtat masino, joj kako je lustno bit svoboden in prfuknjen, diham zrak po Perlinih nasvetih…. Strumpi, rukn enga solo na moje zdravje…
Bok, Pepi

Sonček je in jaz sem skuštrana, rožice cvetijo in smrdijo , vetrček popihljava , vsi smo srečni in se imamo radi , pa še razganja nas .

Joj , joj , cmok cmok , vse vas imam rada en krasen dan želim , se

slišimo , vas pogrešam , čudovitl ste – mljask , mljask

upam , da sem zadela stil

pa, pa

heheheh si si Mici…

hahahahahahhahahaha

Dan Perla! Ma kaj ne…ne razumem te…reci raje ja…pa nastala bo tema…
LP
Angel

hahahahah ma angel moj..vis to je samo zarad tega,ker te ni.Kje se obiras?!1
Te pogresamo!

ah sej bo bolje..

Dan Perla! Kako lepo, da me pogešaš draga…jaz tud tebe…ah, ja…mi angeli imamo pa zadnje čase veliko dela. Kar zazri se v nebo, je hudo težko delat sonce, pa lepo nočko, pa luna me ne uboga…hujša…pa zvezdice…Ah, ja… pa Zvezdice Zaspanke se mi potepajo po celem nebu…zjutraj sem totalno izmučena…ampak tema…rekla sem ti, reci JA pa nastala bo TEMA…noč ima čarobno moč…pa še na ljudi, ki jih imam rada moram paziti…ga lomijo tam po svetu, bi radi vojno naredili, bi se radi kregali…kva so blesavi…
Življenje, dragi biser je prekrasno!************ Zakaj to nekaterim ljudem ni jasno!!!
Tebe pa čuvam in pazim…sploh pa pred ženskim svetom…ah, moškega se pa sami brani…ali pa ne. Saj moški so kar fletna bitja…znajo to, kar mi ženske ne…pa še …pa še…*********
Najboljši so pa otroci, so taki angeli…njih imam najraje, res…vse od TU pa do NEBES! ****
lp****
Angel

New Report

Close