Najdi forum

Ce si se nedolzen pa da samo oralno seksas, ali to pomeni da si se devicnik?

Naj bi bil se devicnik, in tud punca je devica, dokler ji fant ne prodre s penisom v vagino… tako se pac rece. Dejansko pa se tud punce veliko prej srecajo tudi z oralnim seksom, da jih fantje najprej zadovoljujejo s prsti (ji grojo tudi v noznico), pol kaksne si taud z vibratorji pomagajo itd. pa so “uradno” se vedno device, dokler ne pride na obisk v vagino penis. A stekas? Dekler ga ne das (oz. ne dobis – za punce) v vagino, si se nedolzen.

Jaz si pa razlagam to tako, da si še nedolžen tako dolgo, dokler ne doživiš orgazma ob drugi osebi oz. te drug-a zadovolji 😉 Tehnično devištvo pa je samo pri punci.

S tem bi se tudi jaz še najbolj strinjal. Devištvo je bilo najprej “izumljeno” za punce, šele potem se je to začel govorit še za fante; če še nisi seksal, potem si devičnik blablabla … itak se mi to zdi brezveze … včasih je predigra še boljša kot sam seks, zato lahki potencialni devičniki še bolj uživajo kot jezdeci. :))

Mdlj

pol sm jst tehnicno nehov bit devicnik pr 5 letih? s kolegico sva neki probavala na nasem seniku..ni blo ne vem kaj..samo penitracija pol me je pa ze s sebe podila k je ona hotla bit na vrh…

Dej tanja ne seri!

Hude kolegice si ti to mel pr 5-ih letih :))

kriza

Ne vem, od kod ste potegnili 9 let staro temo, pa vseeno; ko sva s punco seksala, sem moral vsakič uporabit kondom, le enkrat sva poskusila brez kondoma, v njej sem ga imel kakšno minuto. Sem še vedno devičnik?

Ne, ti si že fukal! Čestitke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close