Najdi forum

vara me mi laže ,prekriva…praktično tako živi z menoj že vrsto let.Vedno so bile vmes druge priložnostne dame,priznal seveda ni nikoli,menda sem jaz tista,ki se motim.Najrajši pa ostaja z menoj.Zakaj?zakaj pozabi name,ko vidi priliko drugje?In zakaj s poročenimi?

Lenka 45 bistveno vprašanje ni zakaj on počne, kar počne, bistveno zate je, da se vprašaš zakaj ti to dovoljuješ oz. zakaj si še vedno z njim, četudi mu glede na njegova dejanja ( in ta štejejo, ne besede) ni čisto nič mar zate.

Takšni osebki, kot on ponavadi ostajajo v takšenm razmerju, kot ga opisuješ ti, zato, ker imajo od tega korist. KOnec koncev lahko počne kar ga je volja, ti pa mu boš vse oprostila ( slej ko prej). Obenem pa ima pri tebi zavetje, da si nabere novih moči za nove podvige. Njemu takšna situacija godi, s teboj lahko počne kar hoče, dobi vse, dati mu ni potrebno ničesar ( kar si ne bi želel dati) zakaj bi se torej spremenil? Zakaj s poročenimi? ČIsta matematika. Dobi, kar išče ( vzemrijenje, seks…) in nima nikakršnih odgovoronosti, ker je ta oseba poročena in si od njega ne želi pravi odnos, temveč zgolj ljubimca. Če bi si tak človek sploh želel resničnih odnosov, bi zastavil povsem drugače. Tako pa izbira ženske, od katerih dobi, kar mu paše in mu ni potrebno kaj dosti dati. Tako pri tebi, kot pri njegovih avanturah.

Spremeniti ga ne moreš niti ti. Nobenega ne moremo spremeniti, če se on sam tako ne odloči. Edino, kar pri taknih osebkih običajno šteje so meje in ultimati. Če sestaviš seznam česa več ne boš trpela in določiš jasne posledice ( da je odnosa v tem primeru konec) boš takoj videla ali mu je kaj mar ali ne. Če mu je, se bo potrudil ( amapk ne zgolj nekaj dni ali mesecev, temveč bo šel v generalne spremembe) Če mu ni dovolj mar bo odšel od tebe ( če boš res vztrajala, da se tega ne greš več) kar je zate dobro, saj od takšnega odnosa, ki ga opisuješ ti nimaš nič , razen dram in trpljenja. Če si torej iskreno ne želiš več dram, boš po prvi krizi olajšana , saj se ti bo odprla nova možnost za novo življenje in nove odnose. Če si od njega čustveno odvsna ( ali pa od dram, ki jih doživaljta) boš njegov odhod dojela kot totalno katastrofo in slej kot prej poiskala koga, ki mu je podoben in ponovno igrala podobne igre.

Torej odgovori se skrivajo v tebi in rešitev je zgolj v tvojih rokah. IN na tebi je, kaj boš storila, da bo situacija v kateri si drugačna. Obstaja veliko literature na to temo, ki jo najdeš v knjižnicah in ki jo najdeš tudi na tem forumu , o tem zakaj se znajdeš v takšnih odnosih in kaj potem storiti. Vzemi življenje v svoje roke in začni živeti tako, kot si ga želiš.

GittaAna

GittaAna

New Report

Close