Najdi forum

Pozdravljeni,

Potrebujem nasvet od nekoga, ker res nevem več kaj naj naredim…Z partnerjem sma skupaj že 4 leta in v teh letih sma imela veliko padcev in malo manj vzponov. Naj povem, da to je za njega prva resna zveza (pred mano je vedel samo kaj je zabava in alkohol) in res ima katastrofalno zgodovino. Od začetka zveze je bilo iz njegove strani veliko večjih laži, veliko nelagodnih stvari za mojim hrbtom, in nekaterih stvari še zdaj ne morem pozabiti. Nekatere stvari prizna še po vseh teh letih, ker me češ ni hotel še bolj prizadeti. Ne bi rada govorila o tem kakšne stvari, lahko pa povem da me nikoli ni varal ali da bi imel željo po drugi. Jaz sem oseba, da ko enkrat izgubim zaupanje ga težko pridobim nazaj. Res se trudim že kar nekaj časa, da zaupanje pridobim nazaj. Problem je, da skozi vsa ta leta je bilo veliko raznih laži in res nevem ali mu naj verjamem, da je sedaj povsem nova oseba in mu je res žal za vse stvari, s katerimi me je močno prizadel. Sama vidim, da se je spremenil ampak nevem ali je to samo nekakšna umazana igra da ne bi ostal sam. Je vredno, da še ne obupam ali je bolje da grem stran? Res ga imam rada, ampak vem da z laganjem in brez zaupanja ni uspešne zveze.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Nalepila se si pač na klasičnega “bad boy-a”. Zakaj je tako, moraš predvsem razčistiti pri sebi.
Začneš lahko pri tem kako bi z njim izgledalo imeti družino… ko se moraš na partnerja zanesti, mu zaupati.

Tu je pa res zelo odvisno, kaj je počel in kakšne so tvoje vrednote.
Jaz bi recimo nekako lahko prebolela, da je oropal banko (in za to ni bil v zaporu), ne bi pa mogla prebaviti, če bi nemočni starki ukradel denarnico. Poleg tega me odbijajo pretepači, nasilneži, nastopači, razni izsiljevalci in ljudje, ki živijo od tega, da trpinčijo druge, naj bo to nekako upravičeno (dolžniki) ali ne.
Verjamem, da s priznanji svojih grehov vsi odlašamo, dokler le gre. To je človeško.

Dejanja povedo več kot besede. Ti pa veš, kakšna so ta dejanja. Sicer pa če kljub temu ne verjameš da se je spremenil (ker očitno tudi dokazal ni kaj prida) in dvomiš, je tudi to resen znak da vajin odnos ni to to.

Pozdravljena,
Vcasih neves kako pa kaj bi pa samo upas in vrjames da bo bols. Vcasih si takrat zatiskas oci pred resnico, ker ti razum pravi da zdrzi da bo bolse ampak tvoje srce pa pravi da ne bo. Globoko v sebi se tega zavedas, ker ti to pravi tvoj sesti cut, ampak se vedno vztrajas, kermas osebo rad.
Takrat se samo vprasi ce si srecna, ce si zelis take zveze, ce se vidis v taki zvezi cez 5 let, ce si zelis v prihodnosti imet s takim clovekom druzino ? Vprasi se glede prihodnosti in ce bo na tvoja vprasanja odgovor NE ni vredno vztrajati, kljub temu da mas osebo rad. Ce nekdo ni zmozen hodi s tabo ob tebi raje hodi sama.

Poslusaj svoje srce in zaupaj sama sebi!
Vse dobro ti zelim. Zasluzis si sreco in nekoga, ki te bo spostoval in ljubil, ki bo bil pripravljen hoditi ob tebi neglede na to kako tezka bo pot 🙂

New Report

Close