ne vidim vec smisla
…če ne se pa še malo narediš, da izpadeš takšna, a ne? :))))
Tam odspodaj pa brbota, češ a bo kdo opazil ali ne bo……
Toliko že pretiravaš s svojo neopaznostjo, da si že čisto opazna…. ;)[/quote]V realnosti ne, ali pa, saj ne morem vedeti… kar se interneta tiče, pa… je primož menda poostril cenzuro, pa še vedno je možno tako fejk špekuliranje glede nas samih ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Ah, klasična zgodba, always a friend, never a boyfriend… Sam sem imel tudi malo problemov s samozavestjo, sem bil prepričan da zaradi očal ne bom dobil nobene punce. Čeprav sem jih imel že ene par, sem imel fiksen občutek da to punce ful odbija.
Ko sem si končno nabavil leče, je bilo kar naenkrat vse drugače. Jasno niso imela očala nič pri tem, ampak meni se je samozavest nenormalno dvignila, posledično je kakšna punca pokazala zanimanje, samozavest je šla še gor in potem ni bil glede punc noben problem več. Pa sem se tudi vedno trudil biti prijazen in gentelman, tako da to ni ovira.
Poleg tega si verjetno malo preveč obseden s tem iskanjem punce. Saj poznaš tisto in večini se je to že zgodilo – ko si samski, od nikjer nobene, ko imaš pa punco, pa kar v vrsti stojijo.
Tako da, samozavest in sproščenost, pa ne bo panike. Bolj kot se boš pa s tem obremenjeval, slabše bo. Ženske so kot psi, zavohajo strah, živčnost in obup in se jih izogibajo v velikem krogu :).
Kaj imajo leta s tem, ali ti je nekdo všeč ali ne? Zakaj bi moral biti to bistven podatek, ali nekoga povabiti na pijačo ali ne? Verjemi, pot od pijače do morebitne partnerke je tako dolga, da boš v vmesnem času še prekmalu izvedel marsikaj, ne samo njenih let. Tako da edini napotek je, da če ti je ženska všeč, je primerne starosti 🙂 (pod pogojem, da je +18 seveda :)))).
Morebitna zasedenost prav tako ni bistven podatek, itak se pa to zelo hitro vidi. Ne vem sicer, kakšno taktiko ubiraš, ampak če hodiš do neznank in jih vabiš na pijačo, kar verjamem da ni nekega bistvenega uspeha. Če si se pa z žensko pred tem vsaj malo pogovarjal, boš pa hitro razbral, koliko je ura. Če sta se v pogovoru ujela, ji pač predlagaš, da nadaljujeta ob kakšni pijači. Če se pa nista, je pa itak vseeno ali ima fanta ali ne… Predvsem pa ne goji predstave, da bo prva ženska, s katero greš na pijačo, tvoja bodoča partnerka. S tem deluješ obupano in kot sem rekel, ženske to odbija bolj kot karkoli drugega.
Kar se pa tiče starejših fantov brez punc, poznam enega. Sploh prvo punco je dobil dokaj pozno (malo pred 29 letom), zdaj sta srečno poročena, imata par mesecev staro punčko. Tako da ravno za obupati ni… Ampak če že sam sebi praviš dolgočasnež, potem neke bistvene življenjske energije v tebi ni in vse to se vidi tudi v odnosu. Delaj na sebi, najdi si hobi, športaj, potuj, odkrivaj svet, počni karkoli te veseli. Ko boš zadovoljen sam s seboj, verjemi da boš ženskam mnogo bolj zanimiv.
OK!Tale post je za vse tiste ta pridne fante, ki nimajo sreče v ljubezni.
Velja za dekleta tam okoli 20 let:
Prepričan sem, da velikokrat punce pravijo kako si ti priden,kulturen,prijazen,komunikativen…srečna bo tista, ki te bo mela.Te vrednote so pri dekletih neuporabne to je tako kot bi mel avto pa bi bil pokvarjen nebi ga mogel vozit…se pravi je avto v takem stanju neuporaben.
Te vrednote katere punce tako hvalijo so neuporabne zato ker v resnici niti niso tolko na začetku zveze uporabne to je bolj uporabno ko si bolj v resni vezi oz poročen.Punce to pravijo zato ker naj bi to vsaka normalna punca hotela od moškega ampak to je navadno nakladanje ker v praksi je čisto drugače.
Prijazni fantje pri puncah ne palijo tako da vsa dekleta ki ti drugace tukaj na tem forumu svetujejo opisujejo moškega katerega bi po druzbenih merilih morala imeti vsaka v resnici imajo pa moškega ki ne ustreza vsem lastnostim tega opisa ali pa imajo čisto nasprotje.
Če bi bil jaz vi…raje nebi poslušal ali pa bral nasvetov deklet o tej temi ker pač ženska nikoli nebo vedela kako to je…ker moški moramo na začetku ta korak narest oz ta…zelo pomeben povod za možnost zveze.Brez zamere punce to je pač en fah o katerem neveste prav veliko.
Predlagam, da si poberete kakšen trik ali nasvet pri nekem prijatelju ali znancu kateremu dobro uspeva pri puncah.Res je da nekateri taki osvajalci imajo malo drastičen pristop ampak je bolje to narediti pa nekaj čisto kontra poskusit kot pa to kar ste počeli do zdaj…mislim da ste že sami ugotovili da ta pristop do zdaj katerega ste imeli ne deluje.
Moram reči, da sem bil tak tudi jaz dokler nisem poskusil drugače…ugotovil sem, da če hočeš imeti dekle moraš bit kreten pač tko je na to se današnja dekleta palijo to se pač danes najbolj “prodaja” ŽAL je tako.
Razumem, da se nekateri od vas ne želijo spremeniti v kretene samo da bojo uspešni pri ženskah samo tako vam bom rekel lahko čakate do 30tega leta pa najdete kako dekle ki je priblizno toliko stara seveda bo do takrat mela vse poslihtano vse v galvi (upejmo) samo taka bo khhmm pregurana…zdej če ste s tako zadovoljni super dober če ne boste pa moral mal pohiteti…seveda ne velja to za vse punce obstajajo svetle izjeme samo kaj ko so te izjemno redke no jaz moram reči da sem vse to kar sem napisal sprakticiru in moram reči, da mi ni žal bil sem kreten do punc ker so se one prav tako obanšale res ni bilo prave ljubezni sem pa vsaj nekaj izkušenj pridobil in sem kasneje spoznal tisto ta pravo zdaj sem z njo poročen imava dva otroka in nama je super…
Skratka hočem povedat samo to, da če boste čakali v senci drugih uspešnih osvajalcev pa upali da vas tista punca opazi nebo nič…bodite drzni upajte si to ženske zanima ne pa nek miren pasiven fant ki je dougočasen…če boste to igro še naprej igrali jo boste zmeraj zgubili.
Ne vem, kakšna realnost je to, mene bi to zelo motilo, da je fant, ki je z mano, bil prej do neke punce kreten ali baraba, da si je na tak način dobil (seksualne) izkušnje, da je zdaj kvazi normalen. Če že je to tako nujno, bi mi bilo pač ljubše, da bi za to plačal, kot pa neki punci zlomil srce. Se mi tudi zdi, da je nek fant, ki je zaradi tega moral tako spreminjati svoj karakter, dosti bolj zmaličen, kot je khhmm pregurana punca, če je do tridesetega leta pač imela kako vezo. Kako naj vem, kdaj se ga bo spet polastila dotična nevrotičnost in bo začel igrati oz da ne igra ravno z mano?? To je vendar noro cccccc
Ah zdaj bom pa še mislila, da sem svetla izjema… cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]moj odgovor gre predvsem tebi realnost 🙂
hja no..kaj pa vem..mladim fantom svetovati naj bodo kreteni …hmmm…zanimivo 🙂
biti kreten je nekaj povsem drugega kot bitti sproščen in si upati…punce nismo svetovale naj stoji mirno v kotu in opazuje na 1 km…vsaj kar se mene tiče sem že napisala, da je zelo pomembno da fant stopi v akcijo. je pa pomembno s kakšnimi besedami se na nekoga obesiš…samo hočem povedati, da še vedno vztrajam da fant ne rabi bit kreten, da osvoji punco..brez zamere, ampak če se moraš toliko ponižati, potem res misliš da nimaš nobenih drugih kvalitet.sej ne vem v kakšne razsežnosti gre ta kretenizem, ampak vem le to, da moraš biti pogumen..
praviš da si svojo ženo spoznal po tem, ko si spoznal kako uspešno je biti kreten, to najbrž pomeni, da se do nje nisi tako vedel, kajne…
res pa je, da sem sama še bolj starokopitna, morda je današnja družba drugačna…ne vem..
vem pa, kaj je meni všeč..osebna zmaga je, če ti je nekdo všeč vizualno, če te nekaj na njem privlači, če je dober, pošten, prijazen..itd…resnica pa je, da popolnost ne obstaja, popolnih ljudi ni..jaz pravim ”hvala bogu”
moj zaključek pa je tak,..slej ko prej se najde nekdo, ki te ceni takšnega kot si, prijazen ali pa kreten…mi sami pa se odločimo kakšni bomo in kako bomo ravnali s sočlovekom.
Brezveze vam puncam sploh to razlagat tega ne boste nikoli razumele ker pač niste v taki situaciji kot smo mi moški…mi moramo v bistvu skor vse v zvezi narest da sploh obstane ve se pa obanšate kot princeske bog ne daj da ti recimo pristopiš do tipa NEEEEE BOG NE DAJ!
Ne govort neumnosti takim fantom ker jim s tem nič ne pomagate NIMATE POJMA o čem govorite ok te kvalitete, ki jih omenjate biti prijazen,iskren,priden pa ta nice guy fora je navaden bullshit…te kvalitete pridejo v poštev ko punce razmišljajo o skupnem življenju…
Fantje če se pametni boste vsaj probali ene parkrat to kar sem vam predlagal itaq vas to nič ne košta ker to kar ste do zdaj počeli očitno ne deluje sodeč po vaših postih ane…Je lepo da mate take lastnosti da ste prijazni pa tko naprej amapk to vas nebo daleč pripeljalo bodte mal bol “mačoti” ne skakat okol punc ko eni kužki recimo jaz sem tko delal: pogovarjam se z devma puncama pa po krajšem času obrnem pozornost eni od teh dveh potem pa ko hoče druga mi kej povedat pa se mal zgovarjat pa rečem JAJA pa se obrnem k prvi pa z njo debatiram pol se pa itaq ta druga počut mal izrinjeno in hoče na vsak način mojo pozornost dobit…bili bi presenečeni kako so punce lahko vstrajen ko želijo vašo poznornost…to je pač tko mal kretensko obnašanje recimo…je še veliko takih trikov samo se mi zdaj res ne da pisat sem mal zmatran…ceu dan kolesaru.
: )
ok…potem pa brezveze očitno
moški nardite vse za zvezo,ampak trenutno se ti pa ne da razlagat, ker si cel dan kolesaru..hmmm
samo nekaj bi še pokomentirala…delitev vlog je še naprej deljena in meni so ti zdi prav..velik punc pristop do fantov, veliko punc opravlja moška dela, od do..res pa je da smo ženske spososbne še marsičesa več, ampak če sm čisto iskrena, če bi še to prevzele, potem vas totalno prevladamo..se ti ne zdi…skratka,..zakaj pa ne bi fant prišel do punce, zakaj pa ji ne bi dvoril in jo osvajal…se ti to zdi izpod časti…zakaj?
v življenju se za dobre stvari mormo potrudit..jaz pravim…fantje pejte v akcijo, zarad mene se lahko obnašate kretensko..mene pač to ne prevzame…ampak jst sm itak starokopitna 🙂
…zato ker narcis sebe dojema tako, da se bi moral cel svet njemu klanjat in ne prenese zavrnitve, tveganja, da je situacijo napačno ocenil in bi bil zavrnjen.
Punce samo bežite od takih dripcev, ki ne vedo, da ženska predstavlja neko vrednost za katero se je potrebno oz se je vredno potrudit tudi, če s tem včasih tvegaš neuspeh 😉
Na kretensko obnašanje fantov padajo le kretenske punce… s takim obnašanjem je ni težko dobit, nahranit je pa ne moreš 😉
Ne sekiraj se, bodi sproščen kot so ti že mnogi svetovali, naredi kaj odbitega, vendar ne vulgarnega ali kretenskega, poskrbi, da se vama bo s punco na zmenkih dogajalo (to ne pomeni 3 urni sprehod)…
Nikakor pa se usodno ne zaljubi pri 20-tih (kot jaz), ker ti bo enkrat še žal… Daj si čas vsaj tja do 25-tih ali celo 30-tih… Po nekaj izkušnjah boš potem že vedel, katera je prava.