Najdi forum

Pozdravljeni. Prvič pišem tukaj, ker to nobeden ne ve. Imam težko situacijo oz. sem idijot. Zadeva je takšna, da sva imela pred leti hud kreg, in sva se za en mesec razšla. Takrat je bil najin otrok star slabo leto. Dan, dva po razhodu, me je kontaktirala kolegica, ki se je ravnokar razšla z fantom. Vse je bila ogromna slucajnost, ampak na kratko bila sva parkrat skupaj(sex). Pošiljala mi je tudi slike, katere sem, bedak, tudi shranil. Medtem sva se z mojo pobotala, in vse je bilo ok. Ampak občasno me je kolegica kontaktirala in sem ji pač odgovarjal na skrivaj (nisva se dobivala, ampak vseeno sem idijot). Zadnje leto sva imela z mojo težko obdobje, ker ogromno delam in sem utrujen in tečen in vedno na njo in otroka stresam jezo. Kar je pa najslabše, se minuto po izpadu vsega zavem, in mi je žal. Nisem fizično napadalen, ampak povem obem zelo težke besede. Pred kratkim, je pa moja vse v zvezi z kolegico zvedela in ima trdne dokaze, zato sem ji vse priznal. Sedaj se pa hoče ločit. Takoj po tem ko je zvedela, sem probal zanikat, ko pa me je stisnila ob zid, sem pa vse povedal. Sedaj je pa problem, ker mi ne zaupa niti 1% in bi se rada razšla. Zadnjih par mescev delam na sebi in na svoji jezi in je razlika zelo vidna, bo pa še dosti dela. Prvič v življenju se zavedam, da sem jaz problem in ne ona, kakor sem do sedaj trdil. Zelo jo imam rad, in jo ne bi rad izgubil, ampak res ne vem kako naprej. Kako naj jo prepričam, da sem drugi človek, in da bom vse naredil, da bo bolje. Hvala

New Report

Close