Najdi forum

Ne vem kako naprej

Idi na svoje. Namesto kredita idi v svoje stanovanje,čimprej,  druge stroske že   tak imas, kot pises,si jih vajena.Taki se ne spremenijo.Misli da mu pripada, da moraš sedaj skrbet še  zanj,sploh ko dobijo družino,alkohol ga samo opopogumlja. Še  malo pa mu bo še ljubica pripadala, ko bosta z otrokom tečna in bo doma še večja vojna- nerazumevanje,  otroci pa trpijo zraven. Ce ga imas se rada se poskusi pogovoriti, če  se bo kaj spremenilo, drugace pa idi čimprej na svoje,ne vlagaj pri njem.

Idi.odvetnika gor ali dol.vec nebos nikoli imela kot ze imaš,  ce imaz kak dokaz o vlaganju,  probaj da ti vrne drugace pa idi na svoje in ne vlagaj več. pri njem-pozabi, boljse prej kot pozneje se z vec vlaganji pri partneru  in sedaj z malim otrokom, vecjim otrokom je še  težje potem.

Kaj so sedaj punce- zenske krive če pije ob tezavaki pridejo in nedelu- neskrbi za družino? ??? Preživnino bo itak mogo placevat, ona bo pa takratko potegnila v vsakem primeru. Boljse prej kot poznej.

Si v zelo težki situaciji. Partnerju povej, da želiš pogovor in to čimprej. Uredi varstvo za otroka in se pripravi na pogovor. Daj na papir vse pluse in minuse. Resno morata predebatirati vajin doprinos zvezi. Ti se nekako obnašaš kot njegov starš, on pa kot otrok. Ti vse urediš, on samo gleda zraven. Več kot očitno se v očetovski vlogi ne znajde, ali pa mu ne pustiš. Tudi partnerja ne zna igrat, saj vse urediš ti. Pusti še kaj dela zanj. Naj se počuti koristnega.

Alkohol je resen problem. Če ne bosta zdaj stopila na zavoro, ne bo nikoli bolje.

Vso srečo ti želim.

Prispevajte toliko kolikor ste finančno zmožna kriti in upoštevajte, da je treba nekaj  prihranit tudi zase in za otroka. Razdelita si stroške, pa ni nujno da na polovico. Vi poskrbite za dom in kupujte hrano in vse ostalo, vemo, da so oblačila za otroka tudi draga, plačajte položnice kolikor ste zmožna prispevati, kredit naj prevzame on, saj vi svoj del pokrijete z vzdrževanjem hiše, z gospodinjskimi opravili…pranje, kuhanje, čiščenje itd…nenazadnje vzgoja otroka ima tudi svojo ceno. Dajte si nekaj denarja na stran, ker po črnem scenariju boste še brez stanovanja ostala.Ni dobro, če je ženska preveč odvisna od moškega.Sama more poskrbeti, da lahko preživi, če slučajno ostane sama. Če ne bo hotel prevzeti kredita, pa vi ne plačajte položnic in omejite prehrambeno košarico. Dajta se zmenit. Upam, da on varčuje, za primer da bo treba kupit kaj večjega za v stanovanje.Še enkrat, prispevajte po svojih zmožnostih, on naj poskrbi za ostalo varnost.Zaupajte mu in dokler se počutite z otrokom pri njemu v vseh ozirih varno in ljubljeno, bo vse ok.Ko tega ne bo, pa boste ukrepala.  In nenazadnje malo preverite njegov bančni račun, če imate možnost, da vidite, če je kaj privarčeval za družino. Saj veste, če en troši, naj drugi varčuje, vse v dobrobit družine. Vse dobro in vem, da se bosta znala pomeniti, da se spoštujeta. lp

sama si si ga izbrala … pije ne od včeraj 😀 …… moški osvajajo ženske izberejo ……. če si slabo izbrala , je to pač tvoja odgovornost …. če pa si mislila , da bo froc kej rešil , si se pa pač zmotila 😀 ….. zih je pa tud tebi sedlo , da ima starše dobro situirane 😀 – vsaj na začetku 😀 – ampak ti boš živela pa z njim , ne s tastarimi 😀 (ki majo očitno vse porihtan :D) ….. pejd stran to je to 😀 ali pa lepo potrpi – spremenilo se ne bo nič : d

Podobno je bilo, razen, da je bil on pri meni. Zvečer okoli 21.ure ga še ni bilo domov, obiskovala sem gostilne in ga iskala.Seveda je bilo zelo boleče. Na koncu sem zbrala pogum in Mu odnesla cunje do vrat njegove razočarane mame. Rabiš pa čas, da preboliš, ampak kjer je alko nimaš kaj razmišljati.

Srečen sem, da nista moja starša odvetnika, al pa še kaj več, da sem lahko odrastel  normalno.

New Report

Close