Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca ne vem kaj se mi dogaja

ne vem kaj se mi dogaja

Pred 2 dnevoma sem zbolel za neko infekcijo, vročina je vedno med 38.8-39,5 ves čas, pade na 38 ko vzamem 2 tableti anelgina. Ker to ni prvič da ima človek vročino to seveda ni glavni problem zakaj vam pišem.
Že 2 dni ne morem spat. Prvi dan so se mi dogajale zelo čudne stvari, vsakič ko sem bil blizu temu da zaspim so mi noge in roke poskočile in me je vrglo iz postelje z močnim utripom, to se je ponovilo vsaj 10x, občasno se mi je zgodilo, da sem v bistvu že videl sanje (gozd, tiger, morje…) ko sem tako dolgo držal zaprte oči, a sem imel občutek da sem še vedno pri popolni zavesti in sem lahko samo odprl oči in bil prebujen, po ne vem koliko časa mi je uspelo zaspat, na kar se po 1 uri zbudim zaradi vročine in prepotene postelje, nisem mogel več zaspati, Danes je bilo vse povsem enako, roke in noge mi kar vrže čisto vsakič ko že čutim da bom zaspal. Vzel sem helex od očeta, na kar mi je sicer uspelo zaspati za 2 uri a zdaj sem prebujen, vendar sem imel med to uro nek napad? še najbolj podoben spalni paralizi, ki sem jo verjetno 2x doživel v življenju… mislil sem da mi bo glavo razneslo v spanju. Še nikol se mi ni kaj takega dogajalo med vročino, je to sploh normalno? Imate kak nasvet?

Vročina je najpogosteje posledica neke okužbe, kaj konkretno jo je povzročilo pri vas, seveda ni možno ugotoviti po netu, vaša vročina sovpada s pojavom tistih težav v spanju in prav lahko bi imela kaj z njimi, saj so take težave pogostejše, ko smo bolni oz imamo vročino. Zelo možno, da bodo minile skupaj z boleznijo.
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close