Ne spadam več k vam..
Drage moje nosečke!
Ne pašem več k vam. V sredo sem imela UZ v 10. tednu, pa srček ni bil. Detece se tudi ni razvijalo tako, kot bi bilo treba, saj je bil velik le za 7 tednov. Upanja ni bilo več…
Naslednji dan sem bila naročena za abrazijo, pa me je ob 6. uri zjutraj zbudila krvavitev. Čez nekaj časa so se mi začeli pravi popadki in na urgenci sem izgubila svojo pikico. Potem so me še sčistili, naslednji dan sem šla domov.
Kako sva z možem jokala! Kako hudo je bilo, ko sva izvedela, da najino detece ni živo! K sreči imava doma že eno dveletnico, tako da vem, da lahko zanosim in donosim, pa vendar je hudo in me je strah….
Morala sem vam povedati, je takoj malo lažje.
Pazite nase, pobožajte svoje pikice, pridružim se vam čez nekaj časa…
LP, T.
Kar solze so mi prišle v oči, ko sem to brala. Draga ta-maxi, tako mi je žal, da se je to zgodilo, samo … glavo pokonci in čez par mesecev znova poskusit, pa sem prepričana, da boš kmalu spet naša … in da bo takrat vse v redu.
En veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik objemček in ljubčka na čelce. Vse bo v redu!
Lp, Bgv
Sočustvujem z vami in vam želim čim hitrejše okrevanje. A, kot si sama rekla, eno pikico že imaš, torej veš, da jih boš lahko imela še. Trdno sem prepričana, da se boš prav kmalu spet oglasila na forumu z veselo novico. Kljub žalostnim trenutkom, je pri tebi čutiti optimizem, in prav je tako. Držim pesti zate.