Najdi forum

Spoštovani, sem stara vaša prijateljica, in vem da mi boste znali pomagat, zato se z veseljem obračam na vas. Sedaj ko ni več tistih bedastih osebkov,da bi me zmerjali, vam bom razložila mojo težavo .
Čez dve leti bom napolnila polnodelovno dobo in odkorakala v drugi stan. Nemorem se sprijazniti ,da bo to tako kmalu, saj v resnici sploh še nisem za penzion. Mož je že eno leto v penzionu, ter spiva narazen .rada bi se malo stisnila, radi bi malo še …..saj veste, toda on me stalno odriva in zaničuje ,češ da sem malo nora. Sama ne vem kaj naj naredim,zato se živciram ,grizem , čisto sem na podnu in nemorem več spati.
On mi stalno mori češ ,če mu bo še težila ,da me bo spravil v grob, ali pa da mi bo dal neke tablete.
Bojim se ponoči zapreti oči ,,
Prosim pomagaje mi z nasvetom ,ali kam naj se še obrnem, mislim da ima katera tudi med vami kakšne take ali podobne težave.
Vesela bom vsakega vašega odgovora .
Vaša lunica

Draga moja lunica!**

NIkar se ne trudi prevec.Se manj , nikar ne obupaj.Ocitno tvojemu mozu ni kaj vec do ljubezni,oziroma ljubljenja,neznosti,skupne intime.Si res toliko vredna,da bos na stara leta sedaj prosila za ljubezen.Ne bodi nora,ozri se naokoli,odpri oci in pojdi v pravo zivlenje.Kaj ves..nekje te caka sorodna dusica,ki si zeli tvoje ljubezni..svojo pa deliti s teboj.Premisli!
Seveda je to moje mnenje,ni potrebno da se strinjas..a vseeno je cas ,da nekaj storis zase.Zelim ti veliko ljubezni..veliko lepih dni..prezivi jih karseda lepo..srecno!

Draga Lunica,!
Jaz bi vam rade volje pomagal,vendar sem se odločil, da boste na moj odgovor morali še malo počakati, med tem časom pa ne zapirajte nobenega očesa, namreč zaradi vašega moža.Strinjal bi se z predhodno našo -zvezdico.
Kaj ko bi se napotili v sex -i trgovinico in tam kupili kako zanimivo reč, ali pa mu naredili kako romantično večerjo v čipkastemu perilu in s tem bi mogoče prepričali moža.
Mislim pa, da bi bilo vseeno to vprašanje nasloviti na gospoda dok.psih. REJCA
Prejmi te lepe pozdrave , verjamem da niste pričakovali od mene odgovor in upam da nisem bil nesramen

“Stumpantl”

Ne sekiraj se, malo poglej naokrog. Veliko je taki, ki bi bili s teboj enkrat, veliko je neresnih, veliko je resnih, veliko je takih, ki bi si verjetno s teboj želeli daljšo zvezo. Izbira je velika, vse je v tvojih rokah in v glavi. Odloči se po svojem preudarku. A ne prenagli se, malo razmisli, nato pa ukrepaj. In mož bo zadovoljen, ker bo imel mir pred teboj.

Lunica….jaz bi ti rad kaj pametnega svetoval, ampak si premalo povedala o vajinem odnosu….kakšen je bil vsa ta leta….kdaj se je mož ohladil…..kaj pa če ima on tudi težave, npr. nima erekcije in ga je sram, oz. se čuti manjvrednega….noče tega priznati…..ne moremo kar takoj svetovati OZRI SE NAOKOLI…..saj še nič ne vemo….morda pa te on ljubi, pa v stiski govori neumnosti…..kaj pa vemo, če nič ne vemo……upam Lunica, da me razumeš kaj hočem reči…..lepo nam povej vse od začetka….kako,kdaj, koliko otrok……predvsem me zanima spoštovanje,kako je s spoštovanjem….ali te že od nekdaj spoštuje in ti njega…..kako in koliko ti je mož v življenju pomagal….po drugi strani pa tudi, ali imaš ti njega rada, ali bi sexala z njim samo zato, ker čutiš željo po sexu in je samo on pri roki…..saj pravim, kaj pa vemo, če nič ne vemo……

Ali samo jaz vidim, da Lunici moz GROZI S SMRTJO?! In to zato, ker jo sovrazi, najbolj pa mu gre na zivce, da je ona do njega se ljubeca, saj sam pri sebi ve, da teh custev ne deli. Zato je kar najvecji “pesjan”, da bi mu zena dala mir, se pravi, da mu ne bi bilo treba imeti nic custvenega z njo. Nor je kvecjemu on!

Lunica, svetujem ti, da dobro razmislis o svojem zakonu. Sama mislim, da se mora toplina v zakonu ohranjati, brez tega ni nic. To pomeni tudi stiskanje in se kaj! Razmisliti moras, kaj ti tvoj moz sploh daje in ali si zadovoljna. Se pa strinjam z zvezdico, da moras tudi vedeti, da so se podobne duse kot ti, zeljne romantike in stiskanja in da si takega moskega tudi zasluzis…

Spoštovana Lunica,
oglasila se bom, čeprav ne vem, ali sodim med tiste “bedaste osebke” ali ne – nič zato. Nekje moramo biti – med tem ali med onimi.

Torej, Lunica, menim, nisi nam veliko napisala vajinem partnerskem odnosu, o odnosu mož-žena. Ko sem te prebirala, sem bila mnenja, da je bilo nekaj narobe že ob tem, da spita ločeno. Najbrž že kar nekaj časa. Ali pa je to tisto, kar je vodilo moža od tebe in tebe k prošnjam za ljubezen? Ne bi bilo morda takrat, ko sta ločila postelji, bolje sesti vsak na svoj konec postelje in se pogovoriti, kje je nastala vrzel, kaj je tisto, kar vaju sili v ločitev postelj? Ni nastala vzel samo med posteljama, vrzel je nastala v vajinem odnosu moža do žene. Vsaka žena, ki posveča partnerju toliko ljubezni in pozornosti in mora za povračilo prositi, se mora zamisliti nad svojo vrednostjo. Lunica, prosim, ne razumi me narobe. Nikar ne prosi za nežen dotik, za malo pozornosti. To moraš za vse, kar daješ od sebe, dobiti prostovoljno. Mož ti mora psihično in fizično ljubezen nuditi zato, ker čuti v srcu – ko začuti v srcu porebo, da te poboža, da se ti potiho približa in ti nudi vse tisto, kar potrebuješ, bo to storil. Če pa tega ni, žal, potem boš morala, draga Lunica, razmisliti o vajinem odnosu. Menim, da si še dovolj pri močeh, da boš razmislila o tem, ali lahko tako živiš? Brez pozornosti, ki je obenem tudi znak priznanja, spoštovanja, vračanje podarjene pozornosti, je težko živeti, verjemi mi.
Prosi ga raje za pogovor, za odkrito besedo, za jasno besedo, ali ima smisel živeti skupaj, če te potrebuje samo za pranje perila, kuhanje kosila, postiljanje postelje, v kateri bi rada še kaj lepega doživela in se počutila ljubljeno in zaželjeno? Le in samo za to ga prosi, potem pa razmisli še enkrat o tem, kaj ti resnično želiš?

Lunica, srečo ti želim, veliko sreče pri razmišljanju in veliko sreče pri pravi odločitvi.
Marija

New Report

Close