Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost ne morem najti fanta…

ne morem najti fanta…

Ne vem, kaj naj naredim… Vse moje prijateljice imajo fante, le jaz ne. Pa saj vendar ni nič narobe z mano. Res ne vem, kaj naj naredim. Sicer sem res bolj sramežljive narave, samo tako hudo pa spet ni. Kadarkoli pogledam ven, vidim zunaj en par, ki se objema in poljublja… Grozno se počutim. Prosim, pomagajte mi… Hvala.

joj no..tok hudo pa spet ni… mogoče se samo preveč smiliš sama sebi in si mislš da ne boš dobila nobenega..me pa nekaj zanima… a sploh hodiš kaj ven? ker če boš samo sedela v svoji sobi in gledala skozi okno druge pare ne bo nič!…. in zato ne misli, da bo prišel princ na belem konju direktno domov in te povabil ven… takih je zlo mal al pa jih sploh ni… tko da punca.. poletje je ze tuki… pejt vn iz svoje sobe, pokaz se fantom, bod sproscena in ne tok sramezljiva, pa bo!! veliko sreče!

Nisi povedala kolk si stara ampak saj ni važno.
Eno ti povem. Če boš hodla ven pecat fante ne bo iz tega nič, ker se takrat ne obnašaš normalno. Ne se trudit da boš nekomu všeč bodi to kar si pa bo.
Pojdi ven na drink se zabavat, smejat, …ne pa buljit v vsakega ki se ti dopade, pa jih bo takoj okoli tebe kot čebel.

dej naslov pa pridem na konju 🙂

samo pazi jst sm pa res sramezljiv. to je pa res da novs nbenga dubila ce bos sla iz sole direkt damu na irca…vem..govorim iz 1. roke samo da pr men so pa zenske 🙂

pravijo da bo…jst jim ne verjamm

srecno!

Zijo!
Ti imaš podobno situacijo, kot jaz. Le da jaz sem imela veliko možnosti, da bi ga imela, ampak me pri vsakemu kaj moti (poglej pod naslov Preveč zahtevna?, pa ti bo vse jasno).
Seveda je res, da če boš gledala skozi okno se ne more kaj dosti zgodit… Pojdi ven s prijateljicami (če imajo fante, pa naj jih pustijo doma (hihi) ali pojdite vsi skupaj- več parov in ti! Saj ni tako nerodno). Drugače pa zberi take frendice, ki nimajo tipov in bejžte malo “giro”…

Zijo!
Ti imaš podobno situacijo, kot jaz. Le da jaz sem imela veliko možnosti, da bi ga imela, ampak me pri vsakemu kaj moti (poglej pod naslov Preveč zahtevna?, pa ti bo vse jasno).
Seveda je res, da če boš gledala skozi okno se ne more kaj dosti zgodit… Pojdi ven s prijateljicami (če imajo fante, pa naj jih pustijo doma (hihi) ali pojdite vsi skupaj- več parov in ti! Saj ni tako nerodno). Drugače pa zberi take frendice, ki nimajo tipov in bejžte malo en “giro”…
Srečno!

Zivijo!
Z mano je isto, le da sem fant.
Vse, prav vse mi gre tudi z zenskami dobro od rok… Veckrat me kera poklice pa se zgovarjava po par ur… Letim do nje… Vse lepo in prav ampak… Kako bi rekel – nobene si pa ne znam zrihtat… Kadar sem v druzbi je tudi prav grozno… Povsod okrog sami parcki… jaz pa sam. Kdaj me celo spremlja nakljucna zenska dneva… Ampak prav sovrazim ta polozaj.

Oprosti saj nisem mislil tukaj samo nekaj jamrat… Naj bi ti pomagal, pa ne vem kako. Lahko ti svetujem, da se cim vec gibljes zunaj, v druzbi in cim manj zapiras sama vase in tozis o svojem problemu. Veckrat prasam bratranca, sestricno in vse ki jih poznam, kje so dobil partnerje…
– na morju
– na prijateljevem rojstnem dnevu
– na praznovanju novega leta
– v trgovini (ta je cudna zgodba)
– …

Oh ne vem…

Pa cim vec srece 🙂

Nevem, tut men se take stvari dogajajo… In sploh v določenih obdobjih sm pol ful žalostna…in pol mimo pride parček…groza. Ampak tolk grozn pa spet ni! Lej, tko je: kadar si ful želiš imet tipa, se obnašaš bedast čeprov se tega sama ne zavedaš..in res je tko kt eni pravjo na čelu ti piše: hočm tipa! Tipi se te pol valda izogibajo. Rajš pejt u petek zvečer s frendicami kam vn…v kino, diskoteko, lokal…kamorkoli kjer je sproščen ozračje. In pol se pač s frendicami smejte, zabavite itd. in verjem da te bopjo tipi v taki situaciji velik prej opazil. Mal več samozavesti in optimizma, pa bo! Če boš pa skos med štiri stene zaprta…pol lohk pa sam upaš da te bo kdo na šoli porajtal in se začel zanimat zate in te bo poklicu…

blondy jst ze en let pa pol hodm v kino usako soboto pa nism se nobene srecov…

pošlji mi slikco po e-mailu pa se lahko zmeniva!!!

mogoče sva pa sorodne duše.

iz Lj.

al pa tud ne, sej v tem času razdalje ne predstavljajo nobenega problema.

a hodiš kej po Lj?

če bi hotla kej dodat, ne bi mogla kaj prav izvirnega povedat, saj so že vsi pred mano…
ampak lahko dodam, da je z mano čist enak in da se ponavad čist sekiram in se sprašujem, kaj je narobe z mano, pa vem, da ni nč (edin to da sem preveč natančna, da preveč zahtevam), ampak tebe res ne bom morila s tem
najbolš je, da si najdeš kakšno zaposlitev, kar te bo tok zaposlil, da ne boš več misnla na to… js mam glih maturo in sm mau pozabla:))

drgač pa velik sreče
*****

Daniela, hvala enako an…le da jst ne najdem punce! :((((((((((((((((

Draga kolegica lepo se obleči ter pojdi na kakšno veselico .
Tam je veliko fantov ki iščejo punce .
Vendar če bo pristopil kakšni fant in te povabil na ples se ne smeš bati lepo ga primi za roko in te bo peljal na ples .
Če bo fant lepo oblečen ga vprašaj zakaj je tako lepo zrihtan ali zakaj tako lepo diši .
Ti bo zagotovo ogovoril da išče dekle za ljubezen .
In če bo fant prvič poljubil na lice se mu nastavi z ustnicam da e bosta oba poljubila .
Mogoče boš našla najboljšega fanta na svetu .

Se iščeš? Piši na [email protected]

Pozdravljena. Tudi jaz ne morem dobiti punce. Se malo več opišeš ali mi posreduješ zs, morda lahko kaj skupaj dorečeva? Lp.

zivijo kako si ti?

zivijo jaz sem samski tudi ok

Sej ne da je to zenska napisala leta 2001…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close