Najdi forum

Spostovani

Danes je tocno 10 let odkar sva se razsla in jaz je ne morem in ne morem pozabit. Oba sva preko 40 let ona ima svoje zivljenje z novim partnerjem svojo druzino in jaz svojo zeno in prav tako cudovitega sina. Pred 14 leti sva se spoznala in bila je ljubezen na prvi pogled, ki je trajala 4leta ampak se je zakljucila zaradi najine razlicnosti. Pravijo, da se zaljubis samo enkrat v zivljenju in res je jaz sem to dozivel samo z njo. Imam svojo zeno katero imam rad tudi ljubim jo, spostujem nikoli je nisem prevaral ampak ne morem pa pozabiti nje. V zeno nisem bil nikoli zaljubljen saj me je ravno bivsa prizadela sem pa ostal z zeno, ker je zelo dobra oseba in sem jo vjubil.
Od razhoda z bivso nimava vec kontakta ampak jaz jo imam v glavi skoraj vsak dan in razmisljam kaj pocne je srecna, se spomni kdaj name? Tudi v sanjah jo pogosto sanjam kako sva srecna, kako sva zaljubljena in tisto sreco, iskrico, norost, ki je z zeno nimava.
Veliko krat razmisljam, da bi jo kontaktiral pa si ne upam, saj nimam poguma in bojim se, da bom dobil tuš v obraz in da me je cisto pozabila in je srecna z svojo druzino. Tako si zelim, da bi ona kakorkoli navezala pogovor z mano ampak se to ne zgodi. Nimam namena svoje zene prevarat zelim si le razcistit v svoji glavi kaj se mi dogaja. Zelim si oditi na pijaco z bivso, da vidim realnost ali je to vse res kaj se cutim do nje ali je samo utvara? Seveda bi za pijaco tudi povedal zeni saj sva glede vsega odprta in si zaupava. Trpim in si glavo razbijam ze mnoga leta kontaktirat pa je ne upam sam si pa zelim, da bi ona mene kar pa se ocitno nebo zgodilo. Vcasih sem prav nesrecen zaradi tega saj me to dobesedno ubija. Ali mi lahko prosim svetujete kaj naj naredim? Hvala za odgovor 🙂

Ne morem verjeti, pri meni je skoraj podobna zgodba samo da sem še malo mlajša. Bivši mi ves čas hodi po glavi, ne morem si ga izbiti. Spoznavam nove moške a ob nobenem ne občutim take strasti in močnih občutkov kot ob njem, zato ostajam sama. Spoznala sem mislim da že poštene in dobre moške pa me ne obnorijo tako kot me je bivši, zato se z nobenim ne zapletem in vedno znova mislim nanj. Ne zmorem naprej, čeprav si zelo želim družine in me je strah da bom že prepozna če se ne bom zbudila in kaj ukrenila. Ampak preprosto ne gre, zdi se mi da bo enako z občutki kot s tabo avtor, nekako bom novega partnerja imela rada a v ozadju ves čas po malem hrepenela po bivšem. Čeprav sploh nisva imela lepe veze, tudi on mislim da me noče nazaj, a veliko hrepenenje, strast in močni občutki do njega ostajajo, ker jih z nobenim drugim ne doživim. Ne vem kaj bom naredila, te pa dobro razumem. Vsaj toliko si uspel da si si lahko našel drugo žensko in imaš druzino, meni še to ne uspe iti naprej. Ne vem kaj naj ti rečem, ker sem sama čisto na istem in se sprašujem ali naj zaradi tega celo življenje ostanem sama, čeprav močno hrepenim po družini. Ne vem točno na kakšen način in s kakšnim razlogom sta se razšla. Jaz osebno mislim da je ne bi kontaktirala, ker te bo mogoče samo zmedla, boš naredil kakšno neumnost, s tem ogrozil družino, potem pa spoznal njeno realno sliko in tako ostal brez vsega. Sicer pa sam najbolj poznaš bivšo in razloge za razhod in kako močna vez je bila med vama. Želim ti vso srečo.

Ne morem   pozabiti   plesa na morju    ko sva    24   let nazaj    plesala z neko zelo   lepo   punco mislim bila je   črno laska  .

Vendar je bila zame ne pozabna noč    spominov .

Najpreje sva se gledala v oči   sreče   sicer sva oba uživala ob glasbi   .

Če prav je bil to zame prvo srečanje ki sem bil brez staršev   zato sem malce izkoristil priliko   .

Nakoncu   ko smošlispati   sva se mislila malce poljubiti   pa so bili zraven zaposleni kjer niso pustili da se bi prvič poljubila  .

No ponoči sem celo noč sanjal v njej    kako je bila lustna ter zabavna    .

Sicer  ko smo se naslednjo noč sami napili sem gledal če jo kje videl   da se  bi zoped   malce videla    .

Sicer to je bilo   edino srečanje z to punco     .

New Report

Close