Najdi forum

Pozdravljeni, s fantom sva bila skupaj skoraj 2 leti. Zaradi njegovih problemov iz preteklosti ni bil zadovoljen s sabo in je vedno želel biti nekaj več. Večkrat me je izsiljeval z razhodom, da se bo odselil. Včasih mu nisem takoj odpisala na sms (nisme odpisala 4 ure) in je to bil že problem, ko sem imela službo in se z njim nisem zmogla udeležiti ene zabave je bil že problem. Ko sem se želela pogovoriti in objasniti, da nisem imela časa, da bi odpisala na sms zaradi dela mi je rekel, da je končal s to temo. Pričela sem mu sama govoriti, da sem delala in nikakor nisem imela niti časa za odpisovanje pa če želi, da lahko vpraša sodelavko in mi je zabrusil, da on ne bo poslušal mojega govorjenja. Izsiljeval me je tudi, da si bo našel drugo. Našel je vsako napako (da nisem dobro zlikala, da je pire krompir naslan, da zakaj pijem kavo pred kosilom, da slabo vozim avto in njegovo nenehno vtikovanje med vožnjo, začel se mi je slabšati sluh že od nekdaj imam občasno te težave in mi je rekel, da sem resnično gluha in, da nikoli nebom normalna) Enkrat me je spodil iz njihove hiše ker sva se skregala in mi je on po kreganju napisal stavek: jebi se, jaz pa sem njemu nazaj napisala enako: jebi se. In vedno je bilo tako, da njemu nisi smel nič nazaj rečti, ker je takrat bilo še huje, potem me je spodil in sem spakirala, nato pa je bil jezen ker eno noč nisem spala pri njem. Nato je bilo vredu samo 5 dni in sem mu napisala sms, da se naj na mene ne dere. Včasih sem zaradi njega trepetala, bolela me je glava od vseh problemov. Počutila sem se podrejeno. Krivil me je da preveč govorim in, da je zaradi mene on tak živčen. V bistvu pa je on živčen že od otroštva, včasih kaj grdega zabrusi tudi svojim staršem. Vedno je nekaj našel in tudi če nisem bila kriva me je izsiljeval, da si najde drugo, da naj pogledam na facebook, da si je objavil stanje, da je ponovno samski. Jaz pa sem ga vedno prosila bi rada bila z njim skupaj. Velikokrat me je po krivem obtoževal in vedno je nekaj našel, da me je lahko zabil. Potem sem ga pustila in želel me je nazaj in ga nisem hotela. Samska sem 3 mesece in še vedno si ga želim nazaj in se sprašujem zakaj je on tak bil do mene. Včasih tudi razmišljam, da ga imam rada, po drugi strani pa sem nanj jezna, da se je tako znašal nad mano in mi uničil samozavest. Med starimi sms sporočili iščem odgovore kaj sem mu naredila da je takšen in še vedno nevem.

Ne vem zakaj misliš, da si ti naredila napako. Po napisanem ima fant pač probleme sam s sabo in je velik egoist. S tabo je delal kot z lutko, pa skoraj 100% sem, da ima drugo.

Verjemi, bolje zate, da sta šla narazen. Si zamišljaš prihodnost s takim človekom?

Čas celi rane in tako bo tudi pri tebi. Daj si čas, večkrat preberi kaj si napisala.. Sčasoma bo lažje in čez nekaj mesecev, ti bo vse skupaj še samo smešno.

V zivljenja vedno pritegnemo take osebe, ki nam odsevajo mnenje, ki ga imamo sami o sebi.

Ce se vidis z njim se naprej pod takimi pogoji kot si jih napisala, izvoli, pejdi, vendar ne pricakuj drugacnih rezultatov. Ko sami sebe pricnemo ceniti, vemo kaj hocemo in take ljudi, ki nas resnicno cenijo posledicno tudi pritegnemo k nam. To kar cutia zdej trenutno je samo odvisnost od odnosa. Ti pa vedi, da ne potrebujes nikogar da bi bila srecna.

Pojdi naprej in najdi neznost.

Srecno!

On ti ni uničil samozavest, ok, mogoče ti jo je zbil še malo, vendar je morala biti že v osnovi precej nizka, da si sploh tako dolgo prenašala vse njegove oblike izražanja. Ne bom rekel, da nisi nič naredila narobe, ker odnos vedno tvorita dve osebi, vendar, to da si ga pustila, je po eni strani najboljša stvar, kar si jo lahko naredila, po drugi pa si zamudila priložnost, da bi bolj odločno postavila svoje meje dovoljenega in tako nadgradila svojo samozavest in izboljašala vajin odnos. Vendar za to bo še čas, predvidevam, da si še dokaj mlada. Očitno si naletela na tipa, ki ne razume svojih čustev, tega od kod izhajajo in tega, kako se jih izraža. V bodoče, s kom drugim, moraš že na začetku postaviti pravila igre, ob prvem znaku besedno/čustvenega “nasilja”. S tem tudi daš partnerju možnost, da razmisli o svojem vedenju in o tem ali ne bi bilo morda res bolje v kakih situacijah ravnati drugače, kot je bil vajen do sedaj. Določene vzorce vedenja je včasih kar težko zamenjati z drugimi. Npr. če kažeš strah pred določenim vedenjem, s tem partnerju sporočaš, da te ima pod kontrolo, zato on nima neke potrebe, da bi to vedenje spremenil. Če mu pa daš jasno vedeti, da te ne more ustrahovati in da nekega vedenje ne boš dopustila, bo razmislil, ali bo še kdaj ponovil in bo poiskal bolj konstruktivne načine, v kolikor te ne želi izgubiti. Vendar pa to velja obojesmerno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem zakaj misliš, da si ti naredila napako. Po napisanem ima fant pač probleme sam s sabo in je velik egoist. S tabo je delal kot z lutko, pa skoraj 100% sem, da ima drugo.

Verjemi, bolje zate, da sta šla narazen. Si zamišljaš prihodnost s takim človekom?

Čas celi rane in tako bo tudi pri tebi. Daj si čas, večkrat preberi kaj si napisala.. Sčasoma bo lažje in čez nekaj mesecev, ti bo vse skupaj še samo smešno.
[/quote]

Menim, da ni imel druge, ker si nikoli ni pisal z nobeno in ni tak da bi pogledal punce. Niti pri meni glede seksa ni bil nikoli tak, da bi mu to veliko pomenilo pa tudi pri sexu je imel težavo, da mu je prišlo v 30 sekundah in nic se ni dalo izboljsati ker je tako ze od nekdaj. Sam se zaradi tega ni dobro pocutil in mi na zacetku govoril, da si bom nasla drugega zaradi tega. Je pa res, da je nekoc zelo propadel in si ustvaril dolgove in se je vedno gnal da bi bil nekaj vec v sluzbi ampak na napacen nacin z grdim pristopom do sodelavcev. Sicer mi je pa zdaj bolje in se počutim svobodno, da nimam več teh problemov ker me je to zelo dušilo. Je pa tudi res da sem presexi in prelepa zanj pa tudi iz bogate družine prihajam. Na njem sem na začetku videla to, da je imel odgovorno službo in je bil zabaven pa tudi iz zelo verne družine prihaja. Ampak se je to končalo po pol leta ko je bilo treba začeti plačevati dolgove, saj so ga kar dolgo vlačili po sodišču. Pred tem je bil vredu, se je pa velikokrat jezil na grd način na svoje domače in sem to pripisovala stresu v službi, ampak vidim, da ni tako.

New Report

Close