Najdi forum

Mi lahko svetujete. Moja zveza temelji na seksu mene pa to moti že nekaj časa.Od partnerja ne dobim dovolj zanimanja ali pa je to preslabotno,da bi se v zvezi počutila dobro.Pri njem imam občutek kot da bi nekaj od njega pogrešala pa čeprav ta sedi tik zraven mene.Ker ne ločim dobro ali sem jaz odvisna od odnosa ali pa ima moj partner motnjo o kateri se tu pogovarjate vam bom opisala dogajanja v tej zvezi.On obiskuje občasno obišče svojega kolega kateremu je naskrivaj več let natepaval ženo.Še vedno ga ima za prijatelja in od njega včasih išče kakšno uslugo.Ko mu povem,da se mi to zdi podlo in da ne vidim razloga,da bi z njim še prijateljeval postane nervozen in v tej smeri noče debatirati.Kakšen je človek,ki mirno sedi za mizo s človekom in njegovo ženo in skupaj pijejo kavo čeprav samo dva vesta kaj se je med tem dogajalo?Že na začetku najine zveze se je on odločil ,da nebo iskren ali pa da mu iskren ni potrebno biti.Ena groba beseda z moje strani me stane dva meseca molka.S tem me hoče kaznovati ,ker drugače si ti tega ne morem predstavljati.Po njegovih meril je z njim vse vredu le jaz naj bi imela napačne predstave o njem in si vse skupaj narobe razlagam .V telefonu najdem sporočila od ženske osebe ,ki mu piše srček,opazim,da si dokaj redno pišeta.Vse skupaj mi seveda prekrije sporočila odkrijem sama po brskanju na njegovem telefonu.V tem primeru ga nič ne skrbi.Ne čuti potrebe po pogovoru.Ne pove kaj ga muči kaj mu ni všeč in zakaj to počne.Z njo še naprej prijateljuje čeprav je ne omenja.Teh motenj v zvezi on nima za problem.Gre zato,da ta hoče mirno nadaljevati zvezo z menoj naprej in se z mano o dogodkih ne pogovori kvečjemu je živčen če mu jih začneš omenjati.V njegovem suknjiču najdem kondome ta pa postane nervozen.Zelo sem jezna zato odidem.On se ne upraviči več kot dva meseca, v resnici se ne opraviči nikoli.V zvezo razen seksa ne vlaga nič sprejme pa vse kar predlagam ali ponudim tudi sestanke,srečanja in podobno.V mojih očeh postaja ta tip čedalje večji prasec,ki si jemlje vse kar je njegovo in kar ni na svoja početja je popolnoma hladen saj če bi bil drugačen jih nebi počel ali pa bi jih prekinil.

tvoje ugotovitve so povsem pravilne. Sedaj moraš samo še ugotoviti, da moraš poskrbeti zase in z njim nemudoma prekiniti vse stike za vse večne čase. Pa ne razmišljati zakaj je tak, pa kako to, pa če mogoče ni in blablabla. Raje pri sebi ugotovi, zakaj te lažnive varalice privlačijo in naredi spremembo, da te ne bodo več.

Saššška meni se zdi pravo vprašanje zakaj sploh si in se še naprej vračaš k nekomu, ki ga očitno ne zanimaš dovolj, da bi s teboj vzpostavil odnos, ki bi bil kaj več kot zgolj seks in občasnego neobvezno druženje, ki očitno laže, prikriva in seksa nakoli karkoli mu pride pod prste in telo…itd. Že samo to, da dva meseca ne govori s teboj, če mu postaviš preveč zahtevno vprašanje ( vsaj zanj) pove vse. Če bi to nekdo počel tvoji prijateljici – kaj bi ji rekla? Kakok bi potem videla takšen odnos? To sedaj povej sebi in ti bo jasno o čem govorim.

On ima pravico početi, kar mu paše in njegova je tudi odogvornost za vse posledice. Ni na tebi, da od njega pričakuješ ali zahtevaš, da se spremeni, ne samo , da nima smisla in tudi ni prav, temveč tudi nikoli zares ne deluje.

Vse kar je na tebi je ali si s takšnim človekom želiš biti , četudi bi ti svetovala, da razmisliš tudi, zakaj te nekdo tako očitno nesposoben odnosov in nekdo, ki si tako zelo očitno ne želi resničnega odnosa s teboj (in verjetno tudi s koterokoli drugo), sploh zanima. Kaj je tisto , kar te vleče v povsem nezdrav odnos? To je pravo vprašanje in ne kakšno diagnozo ima on. Povsem vseeno je ali juha smrdi in je grdega okusa zato, ker je nisi dal v hladilnik in je že pokvarjena ali ker ni pravilno skuhana ali ker je kaj čudnega notri ali ker ….. – če smrdi je pač ne ješ, ker ni zdravo zate, ne pa da zajemaš žlico za žlico in premlevaš vzroke in pričakuješ čudež, da bo kar neankrat po dovolj velikem številu žlic, postala običajna, dobra, zdrava juha, ki ti bo dobro dela.

GittaAna

GittaAna

On si vzame to, kar mu je na pladnju prinešeno. V tem primeru si to ti.
In zakaj bi čakala na njegovo opravičilo, ki itak ne bo mišljeno iskreno in verjetno že sama veš, da tudi če ga boš dobila, ne bo pomenilo nič? Še vedno bo lagal, prikrival, imel druge ženske.

Jaz bi se vprašala, kaj je narobe s tabo, da vztrajaš v tako bednem in poniževalnem odnosu?
On je tak, kot je in ne vem čemu ti zahtevaš, da se spremni? Če ti ne paše, da je takšen, kot je, zaključi zadevo in si najdi boljšega.

Čudna si ti kratko in jedrnato in popolnoma se strinjam!

New Report

Close