Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija ne diha

ne diha

zanima me ali lahko pusti pri dojenčku kakšne posledice to, da med hranjenjem, ko zares golta oz pride zrak v sapnik, za par sekund neha dihat.
naši mali se dostikrat to zgodi in jo potem po hrbtu “tapkam” da zopet pride do sape
kako bi lahko to preprečila???? (če sploh lahko)

Spoštovana Kaja27,
to bi sicer morala videti, saj se iz opisa ne da sklepati, kaj se dogaja.
Če je punčka pravočasno rojena in ni imela pri porodu nikakršnih zapletov, potem sklepam, da pač normalno pije. Otrok ima ob pitju polna usta, diha izključno na nosek (zato pa je problem, če je zamašen) in verjetno normalno požira in diha. Morda vprašajte kakšno prijateljico, ki naj bo zraven vas med dojenjem. Ni pa ji treba prej povedati, kaj naj opazuje. Samo recite ji, kako se ji zdi dojenček med pitjem. Ali pa greste na poskus dojenja k vašemu pediatru.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

tudi tu sem še enkrat nekaj napisala, pa očitno sporočilo ni prišlo do vas

hočem povedati, da mala ko pije, tako hlasta, da se ji zaleti in ne more takoj zadihat, upam da se sedaj razumemo
kaj lahko jaz pri tem storim, verjetno nič????

Spoštovana Kaja27,
poglejte prosim naslednje linke, tema je enaka:

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close