Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost nasveti – "please"

nasveti – "please"

Eno vprasanje? star sem 20, in se nism sexsu…(ne sprasujem zdej al bi kera dala, (al pa) mislm da sem obupen primer)…a se morm zamislt nad sabo? sploh nevem kaj je narobe zmano…nism debel, sola gre, se ne drogeram in ne pijem (no kdaj kksn per he,he), ne morem najti nobene punce…mogoce sem prevec doma? nevem…….kaj bi vi storili na mojem mestu???

hvala
MG

Poslušaj, MG- ne se tolko sekirat, če nimaš punce. Kaj misliš, da bi bil z njo sigurno srečen? Pa zdaj poleti je (po mojem) niti ne išči… Oz. lahko za kakšno avanturo, ampak ponavadi nam gre poleti le za zabavo in ne za resne zveze.
Jaz sem imela prvega fanta pri 18-ih. Pa tudi jaz nisem debela, dosti tipov je hotelo bit z mano, jaz pa sem želela svobodo. Sem čudna? Po mojem ne… 🙂
Ne se sekirat, tudi zate bo prišel čas.
Res pa je, da bi bilo dobro, da greš s prijatelji zvečer (med vikendi) ven, vsaj na kakšno pijačo in spoznavaš nove ljudi. Kaj veš- lahko pa boš srečal kakšno, katera ti bo všeč in ti njej. Nikoli ne veš… Nikar pa ne pričakuj in čakaj, da boš dobil punco- priššla bo, ko boš najmanj pričakoval! To je preverjeno 🙂
Oglasi se še kaj in povej, če se je kaj spremenilo.
Pa srečno!

Hi!
Mislim, da je najbolj važno, da se ne sekiraš, ker nimaš punce. Če praviš, da nisi debel in tako naprej, se bo že našla kakšna zate. Važno pa je, da greš ven, med ljudi (kakšna privatna zabava ali kar tako).
Imam nekaj prijateljev, ki se sekirajo, ker ga še niso namočili pada nimajo punce in podobne stvari.
Torej: ne sekiraj se in bodi kar si!!! lp

MG: glih to je problem, moras ga zacet mal pit pa po zurih hodt (ce ti je tuk do tega da bi sexu), lahko pa s5 cakas na tapravo. Odlocitev je tvoja.
LP

Ja, katera pa ima rada pijanega tipa – lepo prosim! Meni se zdiš čisto vredu tak kot si – malo več hodi ven, da boš spoznal nove ljudi in verjemi, med njimi bo tudi “ta” prava.

Če ne boš dobil punce, ti ostane pa še dost fantov.

Se prav, da naj se mal (po)trpim in se znajdem sam 🙁

Ja prov, bom se mal pocaku na tapravo oz. sploh katero.
Veste kako je…zelim si ne. No se nebom vec obremenjeval tok, ce pravte da nisem edini….sam nocem glih zadni na svetu sexsat ne. A zenske sploh hocjo jt s kksnim fantom k je nedolzen (neizkusen)? Pomoje ne.

Hvala zaenkrat vsem odgovorom.

MG

P.S no Lojze to sem razumel kot salo iz TV-Doberdan…

MG je pisal/pisala:
>
> Se prav, da naj se mal (po)trpim in se znajdem sam 🙁
>
> Ja prov, bom se mal pocaku na tapravo oz. sploh katero.
> Veste kako je…zelim si. No se nebom vec obremenjeval
> tok, ce pravte da nisem edini….sam nocem glih zadni na
> svetu sexsat ne. A zenske sploh hocjo jt s kksnim fantom k je
> nedolzen (neizkusen)? Pomoje ne.
>
> Hvala zaenkrat vsem odgovorom.
>
> MG
>
> P.S no Lojze to sem razumel kot salo iz TV-Doberdan…

Jaz pa z drugim ne bi in nisem šla kot z nedolžnim. Me ni imel s katero primerjat in vse čare “od prvič” sva skupaj doživela. Danes se pa temu lahko skupaj smejiva in uživava v izkušnjah, do katerih sva se skupaj dokopala.

Tudi mene je padel na misel Luka iz TV Dober dan- “Pa sej to ni nč tazga…” :))

Ja tako je, nič ne silit. Jaz sem mel tud prvo resno beybo pri 18 in mi sploh ni žal, da takrat. Hvalabogu, sem vsaj razumel še z druge, mentalne plati in ne zgolj sexualne, pa najpomembneje, I loved her.

Mogoce je za punce malo drugace, ampak mogoce sem tudi jaz brezupen primer. Nisem vec kot leto dalec od cetrtstoletnice, pa se nisem… Pa naj se zdaj stran vrzem, al kaj? Saj se mi na zunaj niti ne pozna:)
Usoda? Nakljucje?

La vie en rose…Ne obupaj
LP, Lucka

Pejt vn človk. Tok dobrih pičk je uzun dane vem kkšn okus maš ti da nobene nisi spoznal.

Ma pr men je že rekord, če sta mi na npr. na kopališču 2 všeč…

Ja, vn hodt recimo, to bo tocka 1.)
Sam jest nism in verjetn tut nom tm zuni kksn frajer (na kerga se bi dekleta lepla). Mislm sej grem kdaj pa kdaj vn, sam jest nemorm narest prvega koraka….zakaj je to skoz od nas odvisn(fantov)…saj men se tko zdi…..men bi blo bols ce bi zenske kdaj zacele, ne pa da pol jest tm v kotu lokala opazujem eno zensko…ona si pa misl “kva me pa ta bul”…., no saj jest se tko pocutm.
No mal ste me ze potolazl, da nism edini, sam po moje bom kmal,…

Life runs faster then I am !!!
bye
MG

stari prvo se malo uredi, mislim frizurca, pa kšne nove cunje si kupi, pa mal greš lohk v fitnes, da ne boš preveč kriv in boš vsaj malo desca…pa avto si spucej če bo treba kšno domov zapelat…štekaš…v družbi ne bodi preveč tih rini v ospredje in bodi kul…punce te bodo zihr opazile in če nisi grd bodo prišle same do tebe, ker med njimi tudi obstaja rivalstvo posebej če je na vidiku zanimiv plen…

jest sem ga prvič namoču pri 23…pol maš še tri leta časa da ne boš zadnji ker zadnji sem pomoje jaz…

tud jest sem bil ful izbirčen…zdej pa raje na vsaki punci najdem tisto nekaj kar mi je všeč na njej…lahko popek ali pa mezinec na nogi…štekaš…”ni jebača od birača” bi rekli naši ta spodni bratje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close