Najdi forum

Zdravo!

Imam eno prošnjo, če bi mi lahko pomagali/svetovali kaj storiti. Se že bližam 30 letom in sem do sedaj imel samo 1 punco. Žal mi komunikacija s puncami nikoli ni šla (zdaj malo bolj kot prej, ampak vseeno preslabo). Letos sem bil s strani prijatelja povabljen v neko skupino za rekreativno odbojko in tam tudi spoznal en kup super ljudi, med njimi je tudi ena zelo simpatična punca. Vsakega obiska se v največji meri veselim samo zato, da njo vidim 😀 ampak enostavno ne vem kako od tu naprej. Nekaj malega se sicer pogovarjava, tako v živo kot tudi preko facebooka, ampak nič tisto konkretno. Bolj se pogovor nekako začne na način, ko me vpraša če bi koga poznal, da bi prišel na to odbojko, da bi nas bilo dovolj (ko pač iščemo ljudi za odbojko (in to piše vsem v skupini (vsakega vpraša), tako da nism “special”, da bi se tu potem razbralo, da hoče govoriti z mano :D)). Pa potem tu malo poskusim še kaj dodatno napisati in kdaj uspe in razvijeva nekaj malega pogovora, ampak spet, nič konkretnega. Sem sicer poskusil iz neke fore o gorah potegnil to, da bi lahko tud midva lahko kdaj šla, pa se je samo zasmejala (pač haha) in nič tko potrdilnega, da bi rekla “ja lahko bi ja” 😀 nekako prvi poskus vabila, da bi nekam sama skupaj šla…neuspešno 😀

Prvo (in edino) punco sem dobil po načelu, če sem ji všeč, mi bo to že pokazala in bova šla dalje od tam. In tega sem se še vedno držal, ampak je delovalo samo enkrat 😀 študentska leta sem nekako stran vrgel, saj sem bil na faks vpisan bolj zaradi statusa, da sem lahko delal in tam nisem navezal niti enega prijateljskega stika, ker niti nisem hodil na faks…

Je pa tu potem ta težava, da če bi dejansko karkoli poskusil pri tej punci, in bi mi dala vedeti, da to ne bi šlo, bi mi blo grozn naprej hodt na to rekreacijo, saj bi mi blo izredno nerodno, in tudi njo bi postavil v ta nerodni položaj. Ampak to je sekundarna težava.

Primarna težava je ta, da sem kr nesamozavestna oseba in po naravi bolj tiha (kar je verjetno tudi razlog, da sem pač imel samo 1 punco). Malo bolj sicer začnem govoriti, ko bolj spoznam ljudi, za kar pa potrebujem čas. Tudi na tej rekraciji, sem bil prvih par mesec zelo tih, zdaj pa tudi kaj povem, se zajebavam in sem malo bolj sproščen.

Ker je tu odvisno od mene kako bom to naprej speljal, se obračam na vas, če bi mi lahko delili kakšen nasvet. Ta punca je preverjeno samska in čeprav obstaja ta možnost, da bi zaradi poskusa, da bi jo “osvajal” ostal brez te rekreacije, sem mnenja, da se splača reskirat 😀 sam na žalost tu stopi potem moja samozavest, ki je bolj na dnu. In sicer si potem govorim, da je ona tako super, organizirana, skulirana, simpatična itd…, da s kakšnim razlogom bi taka punca hotla bit z mano, ki je nesamozavesten, tih itd..

 

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Prvi zmenek je težko dobiti tudi, ker si nekateri predstavljajo kot poroko. Če ti natakar zaželi dober tek, ni nenadoma tvoja mami.

po odbojki jo vprašaj, če bi šla spotoma na sladoled – pa saj tudi ti ne veš ali ti je všeč, samo sanjaš, da ti je (angleški izraz limerance). Pojdi na sladoled tako kot sta – znanca. Nehaj s temi incel forami “imel samo en punco, sem tih, tralala” – vidva sta znanca, pojdi na sladoled/kavo z znanko in preveri, ali želiš ponovno na kavo. Če v prvo nima časa – ji ponudi še 2x (ne isti dan) potem pa razumi kot ni zainteresirana oz. Je ona vrsti za povabiti, če želi.

Če si ji ti všeč, bo že pokazala? Ti moraš pokazat. Ti moraš njo osvojit. Napiši ji, da je lepa. Da so ti všeč npr modre oči, pred tem dobro preveri barvo, ker če fališ si oplel. A veš uno, jaz čist zaljublhena vprašam tipa, kake so mu všeč on temnopolte. Jaz čist bela, tema je bila ej. Pol jo povabi ven, konkretno a greva sama nekam, naštej več opcij. Ko boš tam ji daj vsaj roko čez ramo. Če bo šla s tabo kam, ne čakaj predolgo s poljubom. Človeka lahko tudi mine. Na splošno čim hitreje pojdi v akcijo.

New Report

Close