Najdi forum

Zgodba je takšna, prišla sem na novo v službo in takrat obpar mescih sem spoznala moškega, ki so prestavili iz ene delovne lokacije na tisto, katerem sem bila jaz vojna lokacija spada pod isto podjetje, prvi dan ko sem ga spoznala sem se zaljubila na prvi pogled v njega a to zaljubljenost odvrgla, ker sem zvedela, da ima punco. Dnevi so odšli in nisem želela še družiti z njim, ker je bil zaseden. Potem pa je prišlo drugi, ki je bil na delovnem mestu tudi isti čas prenosen kot on, ki sem se zaljubila v njega. In zdaj sem zaljubljena v tega ampak se nisem takoj zaljubila v njega ampak je samo počasi prišlo. Usoda se je poigrala z mano na krut način, ker če bi prej vedela da ima tisti, ko sem se na prvi pogled zaljubila čustva do mene in bi za mene pustil punco bi zdaj bila z njim in ne s tem ta drugim, ki se nisem zaljubila takoj v njega. A katera ljubezen je lahko bolj prava to mi gre po glavi a sem naredila napako in kaj bom ko ne bo ta drugi prizadel, ker ni resen po karakterju. Ja usoda se je močno poigrala z mano in to je dejstvo.

New Report

Close