Najdi forum

Napisal mi je…kako naj si razlagam

ccccc marinec raje, kot da bi prišel na naš zguslan forum po njegovem vzoru piše kratke alineje v druge forume :)))))
Čeprav smo imeli čast brati njegov članek tudi mi, neugledni čvekači, če se prav spomnim, v temi o zlatem rezu nedavno nazaj[/quote]

Ti imaš pa skoraj tako dober spomin, kot bi bil posledica velikih količin Bilobila ali pa te je članek o zlatem rezu tako hudo prizadel, da se je izognil pozabi, tretja možnost pa je, brihtna ženska (oziroma, ker si iz sumljivega foruma doma, ni dokaza, da si ženskega spola) ki se ukvarja s pisanjem ccccc.[/quote]Bravo Marinec.si, baba že ne more bit brihtna, al je baba ali je pa brihten, a ne? Oboje skup ni možno…… :/
No počasi bomo izvedeli od kod in čemu tvoje “vojaško poveljevanje” kaj in kako je treba s kom…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti imaš pa skoraj tako dober spomin, kot bi bil posledica velikih količin Bilobila ali pa te je članek o zlatem rezu tako hudo prizadel, da se je izognil pozabi, tretja možnost pa je, brihtna ženska (oziroma, ker si iz sumljivega foruma doma, ni dokaza, da si ženskega spola) ki se ukvarja s pisanjem ccccc.[/quote]Bravo Marinec.si, baba že ne more bit brihtna, al je baba ali je pa brihten, a ne? Oboje skup ni možno…… :/
No počasi bomo izvedeli od kod in čemu tvoje “vojaško poveljevanje” kaj in kako je treba s kom…..[/quote]On_, eat a snickers :)))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Marinec, to kar meni “daje pikice” je predvsem to, da si ti tega tipa ostro obsodil, še preden si prebral, da si na portalih išče drugo. Na podlagi golega ugibanja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

vazno da ima marinec vse poslihtano in pod kontrolo v lajfu 🙂 I wish da bi bla on 😀

*lajf bi bil enostavnejsi :);)

Samo ne želi si tega, ker tut najboljši mehanik nima vedno ispraven avto pa tisto o kovačevi kobili, ki je menda večkrat bosa…. 😉

[youtube]KNOak_zfuoY[/youtube]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Narobe. Ne na podlagi ugibanja. Na podlagi pisne izjave, ki jo je tip spustil v ozračje. Njegova izjava je nedvouma. Ne dopušča sence dvoma v to, da mu uni ženski osebek predstavlja komaj kaj več od lanskega snega.

Zato tipa nisem napadel. Navedel sem le gola dejstva, razvidna iz njegove izjave. Vse ostalo je bila samo potrditev tega, kar je zvenelo iz njegove zjave. Pretežko?

Navedel si dejstva na podlagi svojih prepričanj, ne na podlagi gole resnice. Težava je v tem, da bi ti vsakega tipa, ki bi to rekel, enako obsodil. Če ti dam 100 enakih primerov iz prakse, bi ugotovil, da si pol ljudi napačno obsodil, ker gojiš napačna prepričanja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato, ker so bile njegove besede vzete iz konteksta in ne veš, če je zraven tega še povedal kaj drugega.

Samo ne želi si tega, ker tut najboljši mehanik nima vedno ispraven avto pa tisto o kovačevi kobili, ki je menda večkrat bosa…. 😉

[youtube]KNOak_zfuoY[/youtube][/quote]

hahaha jaoo

100 primerkov, ki bi izjavilo to, kar je ta tip izjavil, bi mislilo z izjavo povedat isto, kar je mislil ta tip; pomeniš mi toliko, kot lanski sneg. Potrebuješ dodatni prevod prevoda?

Še enkrat, navedel sem dejstva, ki so bila vsebovana v tipovi izjavi. Tipa nisem obsodil, le navedel sem, kaj se sliši iz njegove izjave. Moja navedba je bila pravilna. Moje prepričanje in občutki z dejstvi v njegovi izjavi nimajo nobene povezave in nanjo niso vplivali. Njegova izjava je dobila potrditev v vseh ostalih tekstih, povezanih z osebo zvitorepka, ne glede na to, ali je zgodba resnična ali virtualna.

Tvoj problem je, da ne veš, kdaj in kje se zadeva konča. Zate je vedno nedokončana. Kar naprej nekaj iščeš, ne vem natanko, kaj pravzaprav. Veš, vsaka tema, vsaka stvar, naj bo to še tako lepa pesem, karkoli…, tudi življenje, ima tudi svoj konec. Na koncu še vsakemu zmanjka časa in zraka. Zakaj bi torej čas in zrak po nepotrebnem zapravljal v brezplodnih diskusijah, ki nadaljevanja več ne potrebujejo?

Srečno.

Marinec.si, res je, podal si le svoje mnenje. Pokazal pa si tudi svoje razmišljanje. In če bi se ti s svojim razmišljanjem znašel v njeni situaciji, bi na podlagi tega stavka njo (če bi bila to ženska) obsodil, da te ne šmira. To je pa precej nevarno početje. Meni bi se zdelo kvačjemu prav povedati svoje občutke, ampak ne s tako močnim prepričanjem, kot ga ti kažeš, ker s tem drugemu ne daš nobene možnosti, da se zagovarja. Še vedno ne upoštevaš, da je njegova izjava bila vzeta iz konteksta. Konteksta pa ne poznaš. Namišjlaš si ga, ali pa ga (namerno) ignoriraš, kar se meni ne zdi prav. Kakor rešuješ en problem, tako rešuješ tudi ostale, pravijo. Saj je prav, da se ravnaš po svojih občutkih, ampak ne vem, če je dobro bit vedno samo 100% prepričan v svoje občutke, ko se gre za odnos z drugo osebo. Ljudje smo namreč narejeni tako, da smo v preteklosti imeli slabe izkušnje, ki smo si jih zelo dobro zapomnili. Kasneje lahko pridemo v situacijo, ko so okoliščine zelo podobne ali pa se samo nam zdijo, da so. Naši občutki nam pravijo, naj se pazimo, da se ne bo ponovilo spet tisto iz preteklosti, pri tem pa ne upoštevamo tega, kar sem navedel, da nimamo vsi ljudje enakih naklepov, čeprav govorimo včasih zelo podobne besede. Pomembno je pa še vse kaj drugega, kot izrečene besede. Pomembna je tudi človekova preteklost, ki ga “obsojamo”, njegove izkušnje, njegov način razmišljanja in nekaj več zaupanja vanj, posebej, če razumemo njegovo preteklost.

No počasi bomo izvedeli od kod in čemu tvoje “vojaško poveljevanje” kaj in kako je treba s kom…..[/quote]

Slabo bereš, nisi natačnen, slabo sklepaš ali rad prikrojiš dejstva, lahko izbiraš, veliki O.

Preberi podčrtano. Oboje skupaj JE možno (dokaza, da je oseba s ccccc na koncu punčka, pa seveda nimam) in tudi nimam občutka, da gre za vojaško poveljevanje komurkoli, ljubitelj brezobličnih razvlečenih mon pa nisem, daleč od tega. Torej, lahko noč, mone.

Marinec, kaj pa takole? Predstavljaj si, da si nekaj mesecev zvezi z žensko. Kot pravi moški jo ljubiš na svoj najboljši in pošten način, ki ga zagovarjaš. Imata se lepo, tako se vsaj tebi zdi in tudi ona ti to pove, pokaže. In potem ti začne kmalu sporočati, da se ji zdi, da bi se morala več videvati, ali pa da bi rada, da jo večkrat pokličeš (ne pozabi, da jo pokličeš velikokrat, po tvojih merilih). V glavnem, dala bi ti občutek, da ji ne daješ dovolj. Kaj bi ji rekel?

Zamisli si ti, da si ne bom zamislil. Ne spada v predmetno temo.

Veš, kaj me pa zares zanima, pa spada v predmetno temo; za koji ka ti visiš od zjutraj do zvečer na tem forumu in še na množici preostalih, razen seveda, če te poglavarji mon dobro ne plačajo za to, kar počneš, torej si profi mona, ki cele dneve bulji v ekran in filozofira v spelt?

To je tudi mene ze zanimalo kje poleg vseh ostalih obveznosti nas Marko najde se cas za forum ^^
@ marko -morm pa priznat da si mi najbolsi komentator in podaljalec nasvetov ker se res vrzes not in razglodas kost 😀

@marinec
.si – me res zanima tale tvoj odgovor ki ti ga je zastavil Marko..

Če te pa res zanima, potem pa si zaslužiš odgovor. 🙂 Čeprav ne vem, kaj si boš z njim. Imam tak šiht, da si to lahko privoščim, potem pa še zvečer in kako popoldne pokukam gor. Rad sem tukaj, kaj čem. Ne vzame mi veliko časa. Marinec, jaz ne raziskujem in iščem informacij tako naokrog, kot to počneš ti. Jaz preberem avtorja in napišem svoje mnenje. Ne vzame veliko časa. Včasih skočim na forum vmes, med tem ko se pere perilo, včasih med 1. in 2. serijo skokov, včasih pa zvečer, ko moja draga peče piškote. 🙂

Se popolnoma strainjam s tem zgornjim mnenjem. Fantu ni dosti do te punce in ji je to direktno povedal, a malo bolj zavito v lepe besede. Fantu dosti bolj pomenijo druge stvari – kmetija, ali pa kaj drugega. Fant, ki ljubi punco, bo z njo večino prostega časa. Moj je npr. zelo zaposlen, ima službo, po službi mora še marsikaj narediti doma za službo, ima kakšen hobi, a ves preostali čas je pri meni – to pomeni, da se vidiva skoraj vsak dan.

Če bo avtorica posta kljub tem izrečenim besedam ostala s tem fantom, ji bo vedno vrgel v obraz, da je točno vedela, kaj ji lahko nudi, in da bi morala spokati, če se ni strinjala.

Samozavestna ženska ne bi bila zadovoljna s tem, da jo fantu uporabi kot mašilo – ko nima kaj drugega počet. Če bi ga hotela samo za seks, potem ok, a avtorica hoče resno razmerje.

Avtorica, če bi rada test, kaj mu pomeniš, ga pač vprašaj, kdaj se bo preselil h tebi, kdaj se bosta poročila itd. Ko bo videl, da si vzela razmerje resno in da hočeš nadgraditi vajino zvezo, bo hitro izginil in se začel izmotavati.

Saj tud tvoj je s teboj, ko nima kaj drugega počet, na nek način. Ko je v službi, ni s teboj, ko se ukvarja s hobijem, ni s teboj, ko mora naredit kaj doma, sklepam, da ni s teboj. Ko pa nima kaj počet, pa pride k tebi. Dokler ne živiš z nekom skupaj, je pri vseh tako.
Tip ni manipulator, če ji pove, da je to vse, kar ji lahko nudi. To je zame iskrenost. Manipulator bi bil, če bi ji obljubil nekaj, samo zato, da jo dobi, pa potem tega ne bi izpolnil.

Sem prebrala prvi in zadnji post. Tip ni manipulator. Iskreno ji je povedal. Iz tega bi lahko sklepala, da si ne želi resne veze. Bi ga pa bilo treba vpašat glede tega. Stavim, da ji bo povedal iskreno.

New Report

Close