Najdi forum

Napisal mi je…kako naj si razlagam

Na naslednji korak boš lahko čakala leta in leta, pa ga ne bo, če misliš, da bosta vidva par. Lahko pa da bo pa že jutri našel eno dobro mačko, ker jo išče in bo ta korak viden tud tebi in njegovo sporočilo takrat povsem razumljivo brez mon.

Če se človek parkrat opeče, je pri 40-tih morda čas, da za trenutek odloži delo, se vsede, se zamisli nad sabo in se vpraša, zakaj se je že parkrat opekel in to zadnjič glihkar. Kaj misliš?

To je zate bolj pomembno, kot prevod tistega stavka. Uni tip je zate zgodovina, ne čakaj na njega in na maj, ti pa boš pa te pekoče vzorce ponavljala še naprej v prihodnjost, če ne odkriješ, kaj počneš narobe in zakaj to počneš tako vztrajno. Za kaj več je pa premalo podatkov.

Hehe, oprosti, ampak nikjer nisem zasledil, da si išče drugo. Bolje bit filozof, kot pa si domišljati nekaj, kar (verjetno) sploh ne obstaja. To je prej paranoja zato, da nam in treba razmišljati o naših čustvih in občutkih, saj nismo mi krivi za njih, ampak partner, a ne. :))
In ne, to ni samo moja izkušnja, to je življenje, kot ga živijo ljudje skozi svoja čustva. Saj nikjer ni opredeljeno kako točno je. Vsak se naj sam poišče v opisu. Ampak kar določiti, da ni pravi samo zato, ker ni naredil tega in tega, pa se meni ne zdi povsem prav. Tako razvajeni so samo še otroci.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam. Ampak zdi se mi, da ne vidiš celotne slike, gledaš jo preveč od blizu. Kaj pa če ona samo čaka na napačen način, preveč vsiljeno in neučakano, s prevelikim pritiskom in prevelikimi pričakovanji. Kaj če on res nima časa, ona pa se ob tem čuti užaljeno, kuha zamero in je potem jezna nanj še več dni. Kako se naj on ob njej počuti? Od kod naj črpa željo po srečevanju z njo, če pa je ona jezna nanj? Zakaj bi si sploh želel bit več časa z nekom, ki je užaljen za takšne stvari. Tako on razmišlja, ne me narobe razumet, to ni moje razmišljanje. Samo kažem, kako tak moški, ki se tako vede, razmišlja, ker je očitno, da nekateri ne razumejo, kaj nekomu povzročajo s svojim obnašanjem. Da pa do vsega pride, je razlog v tem, ker se ne pogovarjajo o svojih občutkih. Dokaz za to je tukaj na forumu. Če bi se o tem pogovarjali s svojim partnerjem, ne bi prišli sem na forum po sočutje ali pa razumevanje oziroma potrditev nekih dvomov. Ampak s tem, ko se ne pogovarjajo o tem, svojemu partnerju niti ne dajo možnosti, da bi jih razumel. In potem je on tisti, ki ni pravi za njih. Zakaj pa ne obrnemo razmišljanja in pomislimo, kaj pa mi dajemo partnerju, da si ne želi biti več z nami oziroma kaj bi mu lahko dali, da bi si želel več biti z nami? Ali ni ljubezen dajanje brez pričakovanj? Ko tukaj berem nekatere, se zdi, kot da je najprej prejemanje, šele potem (morda) dajanje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam. Ampak zdi se mi, da ne vidiš celotne slike, gledaš jo preveč od blizu. Kaj pa če ona samo čaka na napačen način, preveč vsiljeno in neučakano, s prevelikim pritiskom in prevelikimi pričakovanji. Kaj če on res nima časa, ona pa se ob tem čuti užaljeno, kuha zamero in je potem jezna nanj še več dni. Kako se naj on ob njej počuti? Od kod naj črpa željo po srečevanju z njo, če pa je ona jezna nanj? Zakaj bi si sploh želel bit več časa z nekom, ki je užaljen za takšne stvari. Tako on razmišlja, ne me narobe razumet, to ni moje razmišljanje. Samo kažem, kako tak moški, ki se tako vede, razmišlja, ker je očitno, da nekateri ne razumejo, kaj nekomu povzročajo s svojim obnašanjem. Da pa do vsega pride, je razlog v tem, ker se ne pogovarjajo o svojih občutkih. Dokaz za to je tukaj na forumu. Če bi se o tem pogovarjali s svojim partnerjem, ne bi prišli sem na forum po sočutje ali pa razumevanje oziroma potrditev nekih dvomov. Ampak s tem, ko se ne pogovarjajo o tem, svojemu partnerju niti ne dajo možnosti, da bi jih razumel. In potem je on tisti, ki ni pravi za njih. Zakaj pa ne obrnemo razmišljanja in pomislimo, kaj pa mi dajemo partnerju, da si ne želi biti več z nami oziroma kaj bi mu lahko dali, da bi si želel več biti z nami? Ali ni ljubezen dajanje brez pričakovanj? Ko tukaj berem nekatere, se zdi, kot da je najprej prejemanje, šele potem (morda) dajanje.[/quote]

Poskusil brati tvoje razprave, a dobil pikice, kot alergija na nekaj, kar je v njih, zato raje ne bi več.
Ti kar uživaj in ne daj se motiti, fant.

Hehe, oprosti, ampak nikjer nisem zasledil, da si išče drugo. Bolje bit filozof, kot pa si domišljati nekaj, kar (verjetno) sploh ne obstaja. To je prej paranoja zato, da nam in treba razmišljati o naših čustvih in občutkih, saj nismo mi krivi za njih, ampak partner, a ne. :))
In ne, to ni samo moja izkušnja, to je življenje, kot ga živijo ljudje skozi svoja čustva. Saj nikjer ni opredeljeno kako točno je. Vsak se naj sam poišče v opisu. Ampak kar določiti, da ni pravi samo zato, ker ni naredil tega in tega, pa se meni ne zdi povsem prav. Tako razvajeni so samo še otroci.[/quote]
Preštudiraj vse teme od avtorice teme napisal mi je blablabla….., pa boš našel odsek, kjer ona piše, da tip, ki je spustil na plano znameniti stavek blablabla….., išče. išči še ti, saj imaš očitno časa na odmet. kar pa se tiče une druge, ki je v mali sloveniji dobila serviran enak stavek, je pa to res že epidemija, ki meji malodane na neverjetno. Pa še obe istočasno mone sprašujeta, zakaj gre v tem stavku ane, jaz sem pa smrkec s paranojo.

Epidemija ni ničesar pisala o tem, da njen išče drugo po portalih. In oprosti, ker nisem tako kot ti, da bi iskal po internetu, če je slučajno še kje kaj drugega napisala. Moje mnenje se nanaša izključno na citirano sporočilo in sklepam, da je dovolj stara, da to razume. Če je ona prikrila kakšne informacije, je to njena odgovornost in ne moja. Tako razvajali se pa ne bomo. 🙂

Občasno falite forum, držite se unga čveka, kaj je že, Ženski in Moški Čvek, tole je Čustvena inteligenca, naj tudi ostane to. Gremo dam.

In ne, to ni samo moja izkušnja, to je življenje, kot ga živijo ljudje skozi svoja čustva. Saj nikjer ni opredeljeno kako točno je. Vsak se naj sam poišče v opisu. Ampak kar določiti, da ni pravi samo zato, ker ni naredil tega in tega, pa se meni ne zdi povsem prav. Tako razvajeni so samo še otroci.[/quote]
Preštudiraj vse teme od avtorice teme napisal mi je blablabla….., pa boš našel odsek, kjer ona piše, da tip, ki je spustil na plano znameniti stavek blablabla….., išče. išči še ti, saj imaš očitno časa na odmet. kar pa se tiče une druge, ki je v mali sloveniji dobila serviran enak stavek, je pa to res že epidemija, ki meji malodane na neverjetno. Pa še obe istočasno mone sprašujeta, zakaj gre v tem stavku ane, jaz sem pa smrkec s paranojo.[/quote]

Tebi je zgleda alergija tudi na dioptrijo udarila … Jaz nisem nikogar spraševala, za kaj gre, ampak to jasno in nedvoumno napisala. Oglasila sem se pa, ker sem pač včeraj dopoldne brala to temo in je bilo itak že vse odgovorjeno, zato nisem nič prispevala … popoldne pa dobila servirano svojo porcijo. In sem to omenila.

Epidemija ni ničesar pisala o tem, da njen išče drugo po portalih. In oprosti, ker nisem tako kot ti, da bi iskal po internetu, če je slučajno še kje kaj drugega napisala. Moje mnenje se nanaša izključno na citirano sporočilo in sklepam, da je dovolj stara, da to razume. Če je ona prikrila kakšne informacije, je to njena odgovornost in ne moja. Tako razvajali se pa ne bomo. :)[/quote]
Jebotepatak, pisala je una prva o tem! Ja, vzame mi res dosti časa, poklicna deformacija, da zberem sliko o nekom, ker nisem kot ti, da bom podajal strokovno mnenje na podlagi enga ku****ga stavka, ampak zahtevam celo sliko pacientke s težavami pri razumevanju preprostih povedi v slovenskem jeziku. Tvoj problem, če se znaš zapičiti v en sam stavek in iz tega narediti eno tono neužitnih pikantnih filozofskih razprav.

Epidemija je pač samo epidemija, mnenje o njej sem že podal. Šlo je pa za en Q stavek…

Jebemti, evo, spet mam pikice, zato, kar se mene tiče, zadost je bilo in na hitro vase eno Claritino, tabletko srčkano anti-markovsko-alergijsko.

Preštudiraj vse teme od avtorice teme napisal mi je blablabla….., pa boš našel odsek, kjer ona piše, da tip, ki je spustil na plano znameniti stavek blablabla….., išče. išči še ti, saj imaš očitno časa na odmet. kar pa se tiče une druge, ki je v mali sloveniji dobila serviran enak stavek, je pa to res že epidemija, ki meji malodane na neverjetno. Pa še obe istočasno mone sprašujeta, zakaj gre v tem stavku ane, jaz sem pa smrkec s paranojo.[/quote]

Tebi je zgleda alergija tudi na dioptrijo udarila … Jaz nisem nikogar spraševala, za kaj gre, ampak to jasno in nedvoumno napisala. Oglasila sem se pa, ker sem pač včeraj dopoldne brala to temo in je bilo itak že vse odgovorjeno, zato nisem nič prispevala … popoldne pa dobila servirano svojo porcijo. In sem to omenila.[/quote]

Gospa dična, se strinjate, da drek, bolj, ko ga mešaš, bolj smrdi?

Me veseli, da vam je sedaj vse jasno glede stavkov. Imej ste se kar se da prednovoletno.

Epidemija ni ničesar pisala o tem, da njen išče drugo po portalih. In oprosti, ker nisem tako kot ti, da bi iskal po internetu, če je slučajno še kje kaj drugega napisala. Moje mnenje se nanaša izključno na citirano sporočilo in sklepam, da je dovolj stara, da to razume. Če je ona prikrila kakšne informacije, je to njena odgovornost in ne moja. Tako razvajali se pa ne bomo. :)[/quote]
Jebotepatak, pisala je una prva o tem! Ja, vzame mi res dosti časa, poklicna deformacija, da zberem sliko o nekom, ker nisem kot ti, da bom podajal strokovno mnenje na podlagi enga ku****ga stavka, ampak zahtevam celo sliko pacientke s težavami pri razumevanju preprostih povedi v slovenskem jeziku. Tvoj problem, če se znaš zapičiti v en sam stavek in iz tega narediti eno tono neužitnih pikantnih filozofskih razprav.

Epidemija je pač samo epidemija, mnenje o njej sem že podal. Šlo je pa za en Q stavek…

Jebemti, evo, spet mam pikice, zato, kar se mene tiče, zadost je bilo in na hitro vase eno Claritino, tabletko srčkano anti-markovsko-alergijsko.[/quote]
Ne vem, kakšne veze ima to, kar je pisala ona ta prva, če sem odgovarjal izključno Epidemiji in njej podobnimi. Če tip po portalih že išče drugo, je stvar povsem drugačna, kot pa če je ne išče. In epidemija ni nič pisala o tem, da njen tip išče drugo.
Ti marinec si vzameš še premalo časa, potem pa dobiš pikice. :)) Bo treba nekaj spremenit, da jih ne boš stalno dobival. Saj veš, kaj si svetoval prejle eni tam gor. 😉

Spoštovana,

prvo, kar je, ti bom napisala, da ti njemu nisi tako všeč kakor je on tebi čeprav nam pišeš v prvem tvojem mejlu, da sta si, pa da vaju pesti pomanjkanje časa.

On ti je na eleganten način napisal, da NISI ZANJ, da si najdi DRUGEGA TIPA. Tako pač je, in se sprijazni s tem. Sama že veš, kaj je tisto, s čemer ga pač ne privlačiš.
Nekaj mesecev ga že poznaš; nam pa si natresla par stavkov, na podlagi katerih si misliš, da te bomo kar tolažili, pa ne; marinec.si ti je napisal resnico, ki jo sprejmi.

Vseeno pa se čudim temu, da kako lahko tako hitro prehajaš oz. se spuščaš iz veze v vezo. Groza.

LISICA ZVITOREPKA (veš, imaš pravo ime), zakaj si pa na forumu ljubezenski nasveti odprla isto temo?

Vse dobro

Hmmm. zanimiv mi je tale marinec madonca..sem sama pri 40-ih in tule mi je krasno brati..hočem še!

Zakaj sem odprla enako temo na drugem forumu…nič takega…zmotla sem se..zgrešila sem svoj kvartir 🙂

Sploh ni res da prehajam iz zveze v vezo….ampak ne bi o tem… Zanmalo me je vaše mnenje razlaga napisanega…Tale fantin s katerim sva nekaj časa prebila skupaj…je precej drugačen od fantov, s katerimi sem bila…

Vse dobro vsem

Nekaj stavkov nam je napisala in ti si vseeno uspela razbrati resnico tega odnosa. Temu se pa jaz čudim. :))

Draga zvitorepka,

na tem spletu naj bi bili iskreni; prosim, da postaneš to tudi ti.

Pisala si, da si bila 25.9. 2012 3 leta samska.
Bodi poštena, in napiši vsem, ki bi te radi razsvetlili glede tega moškega, da te je letos še pred pomladjo zapustil fant, saj je “zaplodil” “čez noč” svojo prijateljico.

Marinec.si oglasi se.

Lahko noč

Marinec.si hočem tvoj komentar!

Mogoče ste pa ve le toliko neodločne pri teh novih/starih fantih, jih v svoji “previdnosti” zmedete s tem, ko jim (mogoče) daste vedet, da niso edini in ker se on enostavno noče it igric čustvenega izsiljevanja, preprosto odpiše: Če boš že jutri spoznala koga in šla z njim, ti ne bom zameril …., kar bi z drugimi besedami pomenilo: Ne boš me imela na špagci, če ne želiš bit prosto z mano pojdi raje dalje
Vsekakor bolje kot pa da bi se sam na zobe metal, ker se mu je ena malo nasmehnila in ga lepo pogledala in, ko bi bil že ves razbit bi ona odvrnila: Nisi se dovolj trudil zame….
Ker garancije ni oz vsaj on ne more vedet kaj točno (100%) so ti nasmehi in pogledi pomenili, ker jih je bilo že nešteto in se je že kdaj pri kateri opekel s tem, ko jih je napak razumel, je naredip totalnega osla iz sebe.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče ste pa ve le toliko neodločne pri teh novih/starih fantih, jih v svoji “previdnosti” zmedete s tem, ko jim (mogoče) daste vedet, da niso edini in ker se on enostavno noče it igric čustvenega izsiljevanja, preprosto odpiše: Če boš že jutri spoznala koga in šla z njim, ti ne bom zameril …., kar bi z drugimi besedami pomenilo: Ne boš me imela na špagci, če ne želiš bit prosto z mano pojdi raje dalje
Vsekakor bolje kot pa da bi se sam na zobe metal, ker se mu je ena malo nasmehnila in ga lepo pogledala in, ko bi bil že ves razbit bi ona odvrnila: Nisi se dovolj trudil zame….
Ker garancije ni oz vsaj on ne more vedet kaj točno (100%) so ti nasmehi in pogledi pomenili, ker jih je bilo že nešteto in se je že kdaj pri kateri opekel s tem, ko jih je napak razumel, je naredip totalnega osla iz sebe.[/quote]

Sem že pojasnila malo više.
Ne bojujem se na več frontah hkrati in tega, kako drek smrdi, če ga mešaš, ne vem, ker ga ne mešam. Ni to moj stil. Če pa pri meni tip ne ve, kaj se dogaja, potem mora biti pa slep, gluh in še neumen povrhu.

New Report

Close