Najdi forum

Pozdravljeni!
Imam težavo, ki postaja vse bolj resna.. Namreč, počutim se napeto, oči imam meglene, v glavi me tišči ravno toliko, da čutim, da nekaj ni v redu (če se mi kaj na hitro zgodi, me začne res boleti), kdaj pa kdaj imam bolečine v mišicah, čutim tudi povišano temperaturo (nikoli je ne merim, vedno pa točno vem), srce mi utripa hitreje..
Skratka, vsaka stvar me spravi s tira in to se pozna na zdravju..
To je stres, vem. In poskušala sem ga reševati z mnogimi načini- od joge, športa, sprehodov, pogovorov..
Joga mi sicer zelo odgovarja, žal pa sem iz kraja, kjer se moram veliko prevozit, da pridem na uro joge (hodim 1x tedensko), sama pa še nisem dovolj usposobljena za vadbo doma (sem poskusila, pa ni bilo istega učinka kot pri vodeni)
Saj, kak dan je bolje, pa spet drugi, ko se počutim “bolno”, brez volje, moči in energije.. Kaj naj še naredim? Psihično sem zelo na meji, pred leti sem bila z vročino kake pol leta (seveda raziskave niso pokazale nič)
Imate kako idejo?
Hvala!

mogoče psiholog? čudno je to kar opisujes…psiha, telo, . . .
hm…
lp

Oj

Za začetek bi ti predlagal spremembo prehrane. Hrana kr dobr vpliva na počutje človeka. Poskusi hrano brez pregretih maščob in brez konzervansov, barvil, skratka brez kake posebne kemije.
Sam sem moral spremenit prehranske navade pa se je zadeva zelo pozitivno odrazla v vseh pogledih.
Pa če mogoče poveš iz kje si bi ti mogoče pomagal obisk kakega refleksoterapevta. Sam grem na obisk kadar čutim potrebo in je razlika opazna. Trenutno že nisem šel pol leta pa mi že kar nekaj fali. Skratka, če poveš iz kje si ti lahko svetujem kam se lahko obrneš.

LP, Dejc

ste pomislila na kandidiazo? imate napet trebušček, ste utrujena? nujna sprememba prehrane (brez sladkorjev in bele moke) in jemanje probiotikov pomaga… pa zdrav način življenja: zgodaj spat, zgodaj vstat, gibanje na svežem zraku, telovadba…

New Report

Close