Najdi forum

Pozdravljeni,
jih je kdo že uporabil? Me zanima predvsem za keramko, steklo in parket. Razmišljam o tem, pa bi rada kakšno izkušnjo.

hvala in lep pozdrav

Pozdrav!

Za premaze ne vem točno, sama pa uporabljam čistila z nanodelci, znamke Nanotreat. Podobno ustvarijo zaščitni sloj, s tem da poleg tega še očistijo površine. imajo jih tudi za steklo, keramične ploščice (kopalnica), steklokeramika, les… Meni je zadeva super, nimam pripomb. Fino je na primer za pohištvo, ki je zunaj in ga lahko ujame dež… stekla, tako da se umazanija ne prime več toliko… skratka meni je zadeva super, ker voda ne pride direkntno do površine in steče mimo.

https://www.nasiol.si/products/za-dom/ ">Vaš link za dom je Nasiol top. Zadeve delujejo in ne puscajo sledi. Pa sem jih ze tok probala. Poglej si sama in sprobaj pa nam sporoci rezultat. Vaš link

Slana, kar si omenila ne more biti res. Čistilo z nano delci ne more obstajat, ker nano delci so vedno narejeni kot zaščitna plast, kot nevidni film. Kako je lahko potem čistilno sredstvo z nanodelci ce povrsino čistimo in drgnemo? Drugič malo preveri in nastudiraj zadeve preden ti nekdo bučke proda. 🙂

New Report

Close