Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Vrtičkarstvo, zelišča in urejanje okolice nakup cirusov pasijonke eksotično sadno drevje

nakup cirusov pasijonke eksotično sadno drevje

Zanimajo me predvsem eksotične rastline zelo rad bi pa kupil pasijonko ,limeto rdečo pomarančo morda še kakšno vrsto tropskega sadja ravno tako me zanima tudi nakup malo bolj kvalitetnih bonsajev
Sam že imam nekaj citrusov cepljenih tako da predlogi naj vzgojim rastlino iz pešk odpade če pa ima kdo pasijonko ali pa mi jo je pripravljen podarit podtaknjenca se priporočam

Če želiš združiti prijetno s koristnim:
priporočam, da se odpelješ na Primorsko na kakšen nedeljski izlet in od kake žive meje ali pergole, prerasle z pasionko, odščipneš nekaj vršičkov!
To res ne bi smel biti problem, najbrž te tudi lastnik ne bo postrani gledal, saj pasionka zelo hitro raste, tako, da se tistih nekaj vršičkov res ne bo poznalo…

maja hvala za odgovor vendar moram počakat na spomlad ker se v tem času najbrž ne bi prijeli podtaknjenci
sem pa našel eno osebo ki mi je pripravljena spomladi podariti dve vrsti pasionke eno okrasno in eno ki rodi
lp miha

New Report

Close