Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? najstnik in rak debelega črevesa

najstnik in rak debelega črevesa

Pozdravljeni

Morda pa ni najbolj primeren tale forum, ampak glede na to, da sem brala, da ima lahko tudi dednost vpliv na razvoj raka debelega črevesa me zanima, ali je možno, da bi tudi moj sin zbolel zanjo? V sorodstvu smo namreč imeli takšen primer. Star je 16 let in že od rojstva ima težave z zaprtjem in driskami. So obdobja, ko je boljše in so obdobja, ko je slabše. SO obdobja, ko ima več težav z zaprtjem in so obdobja, ko ima več težav z driskami. Tudi hrano smo prilagajali, malo poskušali ugotoviti ali je hrana tisti faktor, ki to povzroča, vendar bistvenih sprememb ni bilo. Ali je torej možno, da bi se rak pričel razvijati že tako zgodaj?

hvala

Pozdravljeni!

Sigurno ne. Težave, ki jih opisujete, si sledijo že zelo dolgo obdobje, rak pa ne bi čakal. Pri vas gre za popolnima druge težave. Pred kratkim je bil podan odgovor mamici 13 letnika od dr. Benedika, lahko , da bo pomagal tudi vam. Malo pobrskajte nazaj.

Lep pozdrav Lidija

Pozdrvljeni

Moja 13 letna hčerka, že nekaj mesecev toži, ker jo boli trebuh skoraj ves čas. Danes je v blatu zaznala kri na wc papirju. Ali je možno, da ima raka prebavil?

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Pozdravljena
Verjetno ste deklico že peljali k zdravniku zaradi bolečin v trebuhu.Osebni zdravnik mora s pregledom in z ustrezno napotitvjio ugotoviti vzrok za njene težave. Lahko da ima hemeroide, če je na papirju videla svetlo kri. Nikar takoj ne pomislite na na najhujše.Če še nista bili pri zdravniku, ne odlašajta. To je edina prava pot. Lp Meta

New Report

Close