Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost NAJLEPŠA VAM HVALA!!!!!!!

NAJLEPŠA VAM HVALA!!!!!!!

najprej se vam vsem globoko iz srca zahvaljujem, vaši nasveti so mi pomagali, čeprav so bili eni zelo hudo zapisani, so pa me le v boljšo pamet spravli. Pred enim dnevom sem res obiskala ginekologa, k njemu me je spremljala najboljša prijateljica. hvala bogu, je bil izvid negativen. Če mi verjamete ali ne, sem zelo globoko olajšana. Iz vsega tega sem spoznala, da spolnost ni nobena igra, kaj šele nezaščiten…. , ter tudi vem, da ni bilo lepo, da sva oba varala svojega fanta in punco. Oba sva se danes pogovorila in odločila, da bo to ostalo med nama, in nikoli da se ne bo več zgodilo. Kaj sva nardila, se oba zavedava, da ni bilo niti malo prav.. Vem pa tudi,oziroma sklepam, da je bila morda to spolnost samo iz radovednosti, ki bi lahko imela velike posledice, kajti če bi me res ljubil, nebi sedaj spal z mano, ko sem 20kg lažja. sestri pa še sedaj ne morem pogledati v oči, kajti ni mi vseeno, da sem spala z njenim fantom..

sama se morda še zdaj niti ne zavedam, kako bom sestri povedala vse skupaj, ter kako svojemu fantu!!! upam, da mi bo uspelo, čeprav bom morda zaradi te napake, potolčla še veliko solz!!

HVALA

Te je le srečala pamet. Hvalabogu:)
Kako je bilo pa pri ginekologu? Kako si mu vse skupi povedala? Piši nam kaj, ker nas zanima 🙂
Pa srečno!

od začetka sploh nism htela iti, pa me je prijateljica le nagovorla. Ko sem stopila v ordinacijo, sem stopila z velikim starhom!! Ginekolog me je prav lepo sprejel, me vprašal če sem prvič, polj pa me je vprašal kaj me muči. In jaz mu pač razložim, da je šlo za nezaščiten spolni odnos, in ker me je zelo starh da sem noseča sem se pač odločila za pregled, seveda sem mu povedla da sem tudi naredila nosečni test. Sam mi je polj tudi razložil, da včasih pride do kakšnih zapletov pa vendar je reko da naj bili ti testi 100%. No polj mi je vse razložo kako bo potekal pregled. Vprašal me je tudi, kdaj sem dobila prvič menstruacijo, če mam kakšne bolečine…., ko je pregled naredil sem se oblekla, pa mi je povedal da nisem noseča, rekel pa je tudi da sem mlada in naj vedno pazim za zaščito, in na spolne bolezni, saj nikoli ne veš s kom imaš opravke. nato sva se še pogovorila o tapletah proti zanositvi. Mi vse razložil ind.No polj pa je rekel če imam kdaj še kakšen problem naj se kar pri njem oglasim, rekel pa je tudi da naj bi vasj enkrat letno prišla na ginekološki pregled, v primeru kakšnih težav pa lahko vask čas!!! No polj še mi je sestra dala neki material, o zaščiti, nosečnosti, splavu…. sama moram priznati da ginekolog sploh ni noben bao bao, temveč prava pomoč, ko si res obupan, nad svojim telesom. Pogovor z njim mi je veliko pomagal, in razložil da nisem edina, ki sem imela težave, oziroma strah pred nosečnostjo!!!!
no doma pa sem razmislila o teh tabletah…,kaj menite??????????
HVALA

Pusti vse skupaj pri miru in nikar ne raskrivaj,se vec !!Prizadela bos ljudi okoli sebe.Vcasih je pametno molcati,ceprav takega ravnanja ne odobravam.Vendar v tvojem primeru je to najbolje.Sama se posteno vzami v roke,naj ti bo to velika kazen,da sestri ne mores pogledati v oci.Saj taka kazen veliko bolj ucinkuje in bolj boli.Knjige v roke punca..za resne stvari kot je sex in podobno ,pa mas se dosti casa.Uzivaj mladost in najstniska breskrbna leta.Pametna bodi!!!
Ceprav mislim,da bi lahko bila ze vsaj malo bolj odgovorna in pametna…, za vsako tvoje ravnanje.Veliko ti se manjka.
Srecno!

Hm, kako pravljični konec. Če je to vse skupi res, sm jst papež. Preveč lep izid, da bi blo res. Pa še neki mi je sumljivo, sicer nimam izkušenj s tem, ampak se mi pa zdi, da je treba na rezultat, al si noseča al ne, počakat malo več kot 5 min, kolikor časa si pri ginekologu. Pomoje bo tale kala enkrat dobra pisateljica Dr. Romanov, je že na dobri poti, kaj pravte?!

Sem pomislina na popolnoma isto stvar. Tudi jaz nimam izkušenj, pa se mi vseeno zdi, da je treba na rezultat malce počakat.

jaz pa imam to izkušnjo in lahko povem, da ginekolog z vaginalnim ultrazvokom takoj ugotovi nosečnost … vse skupaj traja par minutk … je neboleče in 100% zanesljivo, saj na ekranu plod tudi vidiš.
Ne vem ali je kalina zgodba resnična ali ne, želela sem samo povedati kako približno to gre … zato punce, če si nosečnosti ne želite, se primerno zaščitite!

Lep dan vsem.

Če je plod dovolj velik ga lahko ginekolog vidi z vaginalnim ultrazvokom! Drugače pa se nosečnost potrdi z urinsko, lahko pa tudi s krvno preiskavo (kar zna trajati nekaj več kot pet minut).
Tudi jaz sem glede na happy end pomislila na to, da bi lahko Kala vse skupaj malo potegnila za nos.
Kaj pa je resnica pa ve samo ona. Kakorkoli že, zgodba je poučna (če tudi je izmišljena).

vesti, kaj sprašujem se saj to je forum kjer se lahko izpoveš. sploh pa ne vem kaj bi imela od tega če bi si vse izmislila, skratka vseeno sem vam hvaležna,

… mija, imaš prav, plod mora biti dovolj velik .. jaz sem svojega videla ko sem bila noseča 6 tednov … to je šesti teden od prvega dne zadnje menstruacije …

Draga Pepelka!
Dr roman lahko bereš nekaj vrstic višje, od Male Anite, to pač to ni.
Čustva in občutja so nam vgrajena že od rojstva, ravno tako nagoni. Izkušnje in pamet sicer nabiramo z leti, medtem pa “ušpičimo” marsikatero. Nekateri hujšo, nekateri blažjo, tudi nismo vsi roboti, da bi znali v vsakem trenutku odreagirati tako kot bi bilo najpametneje. Zakaj potem z leti in izkušnjami vozimo pametneje?
Brezpredmetno je raztresenemu najstniku govoriti naj vzame pamet v roke, ker je ne želi vzeti, pa ni sam dosti kriv za to, ampak to obdobje življenja, genom, ali karkoli pač že.
Kala je bila v težavah, velikih težavah, in je klicala za pomoč. Sedaj je pa odvisno ali ji želiš pomagat, ali solit pamet. Žal preko neta ne moreš vedet ali je zgodba resnična. Se pač delaj da je, ali se ne oglašaj, če misliš da ni. Sam nebi sprejel te odgovornosti in dosodil da je izmišljena, pa četudi bi bila, takih zgodb je lahko veliko, in lahko se še kdo prepozna v njej. Pa lepo se imej.Sašo.

Glede na to, da je bil nosečniški test pozitiven, je morala biti noseča vsaj 4 tedne. Ker pa dvomim, da je odšla že naslednji dan na pregled, je bila na pregledu še kakšen teden ali dva kasneje. Takrat pa bi se z vag. ultrazvokom najbrž že morali kaj videti.

Mogoče bi Kala morala napisati, kdaj je imela prvi dan zadnje menst. in kdaj je odšla na pregled. Mislim, da bi se takoj marsikaj pojasnilo.

Ne razumem le, da je test bil pozitiven, ginekolog pa je nosečnost ovrgel.

Kala, vsekakor razmisli o tabletkah in če ni zdravstvenih zadržkov in imaš redne spolne odnose, se odloči. Sicer pa, imaš srečo, da si naletela na dobrega ginekoloka, pa se z njim pogovori še o tem in ga vprašaj, kar te zanima.
Brez zaščite pa nikar – naj ti bo ta izkušnja opozorilo! Pa srečno!

Draga Kala
Sem mati 13 letne hčere in ji želim dobro tako tudi isto tebi želim vso srečo. Jaz nikoli ne vem kaj bo moja hči naredila. Prebrala sem tvojo prvo temo Zaskrbljena, ki nisem želela komentirati, ki sem videla, da veliko jih je bilo, ki so pljuvali po tebi. Sedaj tvoja tema je HVALA VAM!!!!!! to je zelo lepo od tebe samo bi ti priporočala, da boljše bi ti bilo, da se ne ispostavljaš na tem forumu. Sama vidiš kako ponovno plujejo po tebi, nimaš se komu obrniti boljše je bodi tiho in sama zadevo uredi, ki sama vidiš, da ti ne dajejo nasvete ampak sedaj celo pišejo, da ti ne verjamejo in zakaj bi pisala??? Preberi si pod srednja leta najlepša leta, ki sem osebno jaz pisala na email Primožu, ki je glavni moderator, da naj malo uredi ta forum, ki je takoj napisal OBVESTILO ZA VSE in je jasno povedal, da bo prisiljen biti, da sprotoma žaljiva pisanja bo brisal, komu ne odgovarja ta forum naj se izogne iz tega foruma pravilno je povedal kaj ne??? Pisala pa sem Primožu zato, ki sem videla, da ogromno je pluvanja, in nesramnih pisanja.Vsi na tem forumu pametujejo so pa mogoče slabši, kot si ti.Človek se celo življenje uči tako se tudi ti učiš vsi delamo napake in na napakah se učimo–A JE RES??? To moje mnenje in, ki ti želim dobro osebno tebi pišem na tvoj email, tako sem se odločila, da ostali forumci ne berejo. Hočem ti samo povedati pamet v roke in malo razmisli pa boš videla, da ti bo dobro to ti želim kot moji hčeri.Če pa bilo kaj, da te skrbi pa mi lahko pišeš na moj email, ki ti ga bom napisala. Pomagala ti bom za nasvet in kar ne boš vedela pa tudi verjami mi, da na današnje dneve ne moreš imeti niti ti niti kdo drugi prave prijateljice, ki te slej, ko prej izdajo. Imam pravv??? Bodi tiho nikomur ne govori o tvojih težavah, ker danes so ljudje samo taki, da komaj čakajo, da bi se na račun tebe posmehovav, imam iskušnje in po mojih letih bi ti lahko bila mati zato, če ti želiš pa posluši moj nasvet pa boš videla, da bo vse o.k. in poslušaj tvoje srce. Prosim te to napako, ki si naredila nikomur ne izdati veš kakšna bi tukaj bila oz. domača katastrofa zato imej to, do groba tvojo avanturico skrito.Malo razmisli pa boš videla, da imam prav to ti bo samo takšna oseba svetovala, ki ti želi dobro. Draga Kala želim ti vso srečo pa mi odgovori na to moje pismo, ki bi želela vedeti tvoje mnenje glede mojega pisma in, če sem ti pravilno svetovala prosim piši pa želim ti vso srečo.
Moj email je: [email protected] P. S. Da se ne boš zmotila takoj za afni je črka L samo z majhno začetnico, ki sem veliko žensk spoznala preko foruma in se dopisujemo ena mi celo piše iz Nemčije mi pa imamo drugačne probleme glede epruvete, saj veš, da v življenju človek s časoma zboli nato postanejo posledice no, da ne boš povedala ta ženska tečna ampak jaz rada komuniciram in sem zelo čustvena oseba zato je pa tako in ti pišem, ki ti želim pomagati zato ti samo vprašaj ti bom takoj odgovorila pa lep pozdravče Jasmina

No,saj sem prav ugotovila, da je Jasmina oz.Marelica oz.Melanija …, zelo čustvena in komunikativna oseba.

Lepo, Jasmina, da želiš pomagati nekomu v stiski in da imaš tako “široko” srce. Samo, res te ne razumem, zakaj si zopet zamenjala ime? Ali to pomeni, da to kar si napisala, nisi mislila iskreno?
Mar je vse tisto, kar je pisala Marelica zlagano? Morda tisto od Melanije? Sedaj ali prej? Ali se bojiš, da te bo kdo iskal pod tvojim imenom? V končni fazi bi te lahko našel pod vsakim, samo malo več iskanja bi bilo potrbno, se ti ne zdi?

Pa še tole. V vsakem pismu se pritožuješ, da pljuvamo po tebi.
Če to razumeš tako, mislim, da si sama sebi izzvala tak občutek, prav zaradi menjavanja imen, pod katerimi se oglašaš. Tvoj stil pisanja je edinstven na teh forumih in ga ni težko prepoznati. Zato je vseeno, kakšno ime si nadeneš. Če se boš javljala vedno z istim (napr. Jasmina), se bomo na teh forumih počasi, PAČ, morali navaditi na tvoj stil. Kaj meniš?

No , če se boš pa odločila, da ostaneš pri sedanjem načinu,
ti predlagam nekaj imen: Filomena, Alica v čudežni deželi, Melanholija, Teta Pehta, Rokovnjačica, Aktinidija, Kasandra …

Ja, Urša, popolnoma se strinjam s tabo. Jasmina, brez zamere, tvoja slovnica je katastrofalna, vendar si mislim, da bi ljudje na forumu bistveno manj pljuvali po tebi, če se ne bi pojavljala pod tako neštetimi nicki. Verjamem, da želiš pomagati, vendar te stil pisanja tako izdaja, da je menjavanje nickov popolnoma nesmiselno. Poleg tega se mi zdi, da se ni nihče norčeval iz tebe in so bile vse pripombe na tvoj stil pisanja le dobronamerne. Upoštevaj jih, saj ti nihče ni hotel nič slabega.

Ti, kala, pa sama veš, da si naredila neumnost in si lahko vesela, da se je vse srečno končalo. Bilo je, kar je bilo, zdaj pa pojdi naprej. Ne čuti se krive, zapomni pa si, da ni bilo prav. In bodi tiho o tem! Eno je resnicoljubnost in poštenost, drugo pa prizadeti druge ljudi, še posebno ljudi, ki so ti blizu. Glede na to, da si še tako mlada (in tvoja sestra verjetno tudi), bosta oba fanta prej ali slej preteklost (težko verjamem, da boš ostala z njim do smrti, sorry, ampak pri šestnajstih je ponavadi tako). Zato je brez pomena, da te stvari spravljaš na dan. Strinjam se z Jasmino, da česar ne vedo, jih ne boli – to naj bo vajina skrivnost. V zvezi s samim seksom, si pa itak dobila lekcijo in si se zavedla, da se (ženske) s tem ne moremo hecati.
Veliko sreče!

Suzi
Kako to, da si pisala na forum kaj sem ti pisala jaz???
Jaz bi tudi lahko bila žleht pa pisala kaj si ti meni pisala.

ej nč nism pisla

Kala, ne vem, če to še bereš. Nekaj bi te rada vprašala, zato želim, da se oglasiš na moj e-mail
[email protected]

Prosim, ker je nujno.

lp

Ali pa naj jo kdo opozori na te vrstice. njenega e-maila namreč ni 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close