Najkrajša čakalna doba za bioresonanco
jaz sem tudi bila pri njemu. ista diagnoza kot pri vseh ….kandida. Na dieti sem mogla biti 14 dni in zdaj sem menda ozdravljena. Težave so pa še vedno…tko da ne vem no. Sem pa brala da se kandide rešiš po kvečjemu 6 mesecih ne pa 14-ih dneh.
Tako da sem razočarana nad njegovo terapijo….javi kako bo pri tebi.
Ojla Janana,
ja kandida je največji problem,katerega se ne rešiš zlepa. Mani je svetoval poleg vsega tudi probiotike in moram reči, da mi je zadeva mnogo boljša, kot je bila(dijeta že en mecec). Je pa res, da ob vsaki pregrehi, ki jo naredim me postavi na začetek.Tako, da verjamem, da je tudi kasneje potrebno izogibati se kolikor se da sladkega, kvašenega…. :-), kar je vsaj zame najtežje.
Ali ti ni ugotovil alergije na nič drugega?
Kar ne morem verjeti, da si bila deležna takega pristopa. Ali res govoriva o isti osebi?
Vsekakor se javim in poročam.
Saj drugače mi je bil mladenič ok,sem rada hodila na terapije,sva se lahko sproščeno pogovarjala. Poleg kandide ni odkril nič drugega .Ko ni bilo po parih terapijah nič bolje,pa je začel omenjati biokibernetiko-s katero se tudi ukavarja.Zatem še črno magijo in potem sem imela dovolj. Sem si rekla da bom prosila zdravnika če bi me dal na pregled kandide,pa kar ne zberem poguma,ker ne vem kaj naj mu odgovorim,ko bo vprašal zakaj.
Živjo Janina! Ja mogoče je pa za tebe to preodprt človek in si se mogoče vstrašila. Poda veliko informacij in bi lahko bil po eni strani psiho terapevt. Meni je g. Dolšek odpravil candido, alergijo na mleko. Glede candide mi po 14 dneh diete svetoval, naj nadaljujem z dieto, s tem, da vsake toliko časa posiskusim s hrano, ki mi je všeč, ki vsebuje malo več OH. In naj to uživam res v malih količinah, da sem opazovala, kako se telo odziva. če se mi je zazdelo, da se mi neki dogaja v telesu, sem zaužila kak probiotik in stanje se je pomirilo. Mogoče si ga narobe razumela. Je terapevt, ki ne nabija s terapijami in proba poučit človeka,da začne poslušati svoje odzive v telesu. In če ne moreš odpraviti težave, se ponovno naročiš. Meni se zdi človeški 😉 če ti pa je svetoval še o kaki alternativi, pa toliko bolje. saj se lahko same odločamo. pa tud ne okvarja se z nobeno črno magijo :)) brez skrbi. O teh zadevah sm pa tudi sama malo informirana 😉 je res kulski.. meni je ful pomagal in sem mu hvaležna.. cene terapij pa tud niso full visoke.. bodite fajn 😉
Zdravo, bolniki 🙂
Tudi sama se že 18 let spopadam z atopijskim dermatitisom, zdaj sem stara 20.
Bila sem na biomagnetni resonanci v Rogaški Slatini in šele tam so prvič (ponavljam, po 18 letih!) ugotovili na kaj sem sploh alergična. In sicer na vse 🙂
Razmišljam tudi o terapiji, ker pa trenutno študiram, in živim v Ljubljani iščem terapevta v tem koncu.Kolikor gledam, mi je res še najbližje ravno Dolšek (živim v študentskem domu v Mestnem Logu, na Cesti v Mestni Log 70.=
Če kdo ve za kakšnega bližjega terapevta bi bila te informacije zelo vesela, zanimajo pa me tudi čakalne vrste, cene, vaše izkušnje… skratka vse mi bo prišlo zelo prav.
Že vnaprej hvala.
Hm…sem prebirala tale forum pa je prišlo verjento do pomešanja terapevtov in podatkov, http://www.energijska-tocka.si – je na Ziherlovi ulici, terapevt je Jernej in se ne ukvarja z magijo in podobnim… Je farmacevt in ve veliko tudi o zdravilih in situaciji v medicini in meni je pomagal in svetoval zelo fer…
Malo prebiram tele odgovore, ker je tudi moja hči alergik in ne morem verjet, kako ste lahko tako naivni in verjamete vsakemu mazacu, ki ga povrhu se zelo drago plačate, prave zdravnike pa samo kritizirate. Prav rada bi videla kakšno randomizirano študijo tele bioresonance. Jasno, da vam ugotovijo alergijo na vse, to je najlažje pa še dober izgovor imaš, če zdravljenje ni uspešno. Atopijski dermatitis pa z nekaj sreče tako v nekaj letih mine z odraščanjem, a ni fino, če lahko nekdo na ta račun še mastno zasluži in nateguje ljudi, ki bi radi najboljše za svoje otroke.
Premislite, kaj lahko res s tisto palčko ugotovi in kako je možno, da ima vsak skoraj povsem isto diagnozo in isto dieto.
ne morem se zadržat, da ne komentiram!!!!!!! hči je bila pri dobrem letu alergik…..kravje mleko, pšenica, sladkor. po vsaki žemlji, kozarcu mleka, piškotu, je bila taka, da se je revček do krvi spraskala. po začetni strogi dieti – 2 tedna in štirih obiskih bioresonančne terapevtke na Jesenicah, še danes, po 5 letih je vse, brez kakršnih koli srbečih izpuščajev?
Kraja denarja?Naključje? kakor za koga! Za nas rešitev za cca. 200€ in konec problemov z iskanjem primerne hrane za otroka!
Živjo,
sam obiskujem Bioresonanco v Trnovem in sicer Breza.
Tel.št.: 070727203
Zelo zelo, zadovoljen, z samim pristopom, rezultatom zdravljenja, profesionalnim pristopom gospe,….skratka priporočam.
Resnično priporočam da si privoščite ta pregled, človek prične resnično lažje in lepše živeti, ko se loti odpravljanja te preklemane nadloge-kandide.
Seveda se je pa potrebno držati tudi navodil glede prehrane, ampak se splača, rezultati so že v kratkem času in to fenomenalni :-))
1 obisk 75 EUR
Nadaljni obiski 35 EUR
Oz. 20 EUR
L.p.