Najdi forum

Lep pozdrav!
Z fantom sva se lansko leto preselila v tujino, skupaj sva 2leti in do sedaj je bilo vse vredu, na začetku najine zveve mi je rekel, da ni zaljublen vame ampak to ni v najini zvezi igralo dobene vloge do sedaj, nekega dne sem najdla spetno stran na kateri se najdejo takšni alii drugačni zmenki, žal se je registiral en dan prej in jaz sem takoj odreagirala in mu vse povedala, rekel je, da se je profil naredil sam zato ker dobiva maile ki bi naj bili virusi, ampak kaj je bilo čudno na profilu je bil njegov vzdevek ki ga uporabla za strani v katere se prijavla, imej je opis ki je zvenel po njemu in vpisan poklic….prosim pomagajte mi z vašim mnenjem oz. nasveti

Spoštovani,

iz vašega pisanja razbiram veliko strahu, stiske in predvsem zmede, kar je v tej situaciji razumljivo. O vajinem odnosu niste napisali skoraj nič. Kaj za vas pomeni živeti v tujini skupaj z nekom, ki ni zaljubljen v vas in ki mu ne zaupate? Ali ste vi zaljubljeni vanj, mu zaupate in predvsem – ali zaupate sebi? Vas je strah, ste žalostni, razočarani, osramočeni, jezni? Morda se vam zdaj za celi dve leti nazaj riše drugačna slika, se na zemljevidu vajinega odnosa postavljajo boleči vprašaji, kjer jih prej ni bilo. Naslov vašega posta tako ali tako sporoča, da mu NE ZAUPATE. Toda bojim se, da boste na forumu dobili samo potrditev svojih strahov, da je namreč vajina zveza polna nezaupanja. Tega pa se lahko lotite samo v odnosu. Če se je fant pripravljen pogovarjati o tem, potem je to lahko dober začetek nekega konkretnejšega odnosa. Če se ni, se boste morali odločiti, kaj si od odnosa (s tem fantom in nasploh) pravzaprav sploh želite. Ali vam zadošča stanovati z nekom, za kogar je njegovo intimno čustveno življenje (in morda še kaj več) njegova stvar, iz katere ste vi izključeni? Zaljubljenost ni sicer nikakršen porok za kvalitetno zvezo, ampak v zadnjem stoletju je to zaželena faza odnosa. Ali jo pogrešate?

Na vsa vprašanja, ki jih naslavljate na forum, bi morali dobiti odgovore od svojega partnerja. Vsekakor sta prišla do prelomnice, ko lahko začneta vlagati v zaupanje ali pa se oba soočita z realnostjo, da si ne moreta dati dovolj za dober odnos.

Srečno in lep pozdrav,

Jana Lavtižar, spec. ZDT, zakonska in družinska terapevtka I [email protected] I 040/523-787 I www.janalavtizar.com

Čimprej si nehaj zatiskati oči pred dejstvom, da tvoj fant srečo išče drugje.

Že to, da v vajini zvezi ne igra vloga ljubezen..hmmm…iz njegove strani.
Prosim lepo, koliko si pa stara punca, da ti ljubezen v vezi ne igra vloge?

Tako kot pravi MiniBolhica, čimprej si nehaj zatiskat oči, tvoj fant išče drugje, ker očitno tudi zdaj ne premore ljubezni do tebe.

Srečno

Če prav razumem, je on rekel, da ni zaljubljen vate, enkrat na začetku, potem je bilo vse okej, zdaj pa se tega stavka spominjaš, ko se je pojavila težava z internetom. Sta do sedaj normalno seksala ali je bila kaka težava?
Če je bilo res vse v redu, tudi seks, ga vprašaj, če te ima rad in če bi bil rad s tabo še naprej. Ne očitaj mu tega z internetom, ker se bo počutil ogroženega in pogovor ne bo šel nikamor.
Koliko pa sta stara?

New Report

Close