Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Naj ali naj počakam?

Naj ali naj počakam?

Živjo!
Zanima me vaše mnenje.
Stara sem 18 let, s fantom hodim ze 6 mesecev.
Že kar nekajkrat mi je namignil spolne odnose, ampak nisem hotela, saj nisem bila pripravljena.
Zdaj me je vprašal, če mu ne zaupam… in da se po njegovem mnenju zveza ne ohrani brez seksa. Bila sem presenečena, saj je vedno govoril, da me bo počakal, da bom pripravljena. Zdaj pa… kot strela z jasnega naredi obratno.
Rada ga imam, nočem ga izgubit, nočem pa tudi spolnih odnosov, saj preprosto nisem pripravljena. Kaj naj? Vem, da zdaj že kakšne 13-letnise niso več device, ampak jaz nimam sile. Po svoje si pa to želim, ampak me je strah in pač mislim, da še ni čas.
Kaj mi svetujete? Hvala!

če nisi prepričana, počakaj!!

ne vem zakaj ne bi bla prprvljena, oz kako loh to sploh definiras.. kok delec sta pa ze prsla pr nesexu?:) like mogoce bi loh najprej probala oralno al pa kej se bolj na izi pa bos pol bolj vedla.. sex je ful kul in jest osebno kumi cakam pocitnce da se bova s tipom znorela , btw sm tut 18
aja nocem te pa prepricvat, nisem v tvoji kozi in nimam pojma kako se pocutis.. kr zaupi svojim filingom.. bo ze pocaku:)

Ojla!!!

Ti sam caki dokler navs zihr.Zato k bo pol k bos cist za velik lepse,kukr pa zj k ti sploh ni do tega.On te bo pa tud mogu pocakat ce te ma rad,ce te bi mu pa sam za sexs se ga pa raj prej zneb.

Zaradi njegovih potrebnih želj ne imej spolnih odnosov. Če te ima rad bo čakal če treba 5 let oziroma dokler ne boš pripravljena.
Lep pozdrav

ko boš pripravljena na sex to tudi počni, prej pa nič.

Njegova izjava: in da se po njegovem mnenju zveza ne ohrani brez seksa

To je totalna bedarija, se vidi da se mu gre samo za sex in nič drugega.

Pusti ga čakati.

Aha kaj pa on naredi za to da bi te sprostil in ljubil s teboj?

Moje mnenje: Najbrž nič posebnega samo da te spravi v položaj in čaka.

Pust ga se mal cakat. Ne mu dat sam zato k ti je reku da se zveza ohranja sam s tem.Ohranja se tut brez sexa.Res pa je da je tok bol ce je prisoten tut sex.

V to pojdi samo, če si 100% želiš, drugače raje počakaj. Naj počaka tudi on, če ne more, te verjetno nima tako zelo rad.

ne se mu pustit! Ker če te tako sili, potem najbrž veš, da je samo ena stvar, ki jo hoče od tebe.

Ne se spuščat u seks sam zato, ker bi on rad! Če te ima zares rad bo že počakal, če ne pa te ni vreden. Dokler sama ne boš 100% prepričana, da si pripravljena na ta korak mu ne popustit. Tisoč načinov je s katerimi se da “zadovoljit”, res da ni tko kot pravi seks….ampak vseeno. V razmerju ni pomemben le seks, ampak imajo velik pomen tudi druge vrednote…Tko, da premisli če je tip res vreden tega koraka!

“Če te ima rad bo čakal če treba 5 let oziroma dokler ne boš pripravljena.”

Ne bo čakal, tudi če te ima takooo rad, če pa bo, mu pa ni pomoči.

Po mojem sta lahko uspešen par samo dva, ki sta glede teh reči nekje na podobni stopnji, če je na začetku velika razlika (eden že dolgo seksa, drugi pa še ni nič) , ok, ampak po 6 mesecih to ne more biti več začetek…
Ok, če te ima rad, naj čaka, kaj pa ti? Če si stara 18 let in po 6 mesecih “hoje” s tipom nisi pripravljena na seks (upam, da sta se vsaj oralno igrala…), skratka če po tem času v tebi ni želje po seksu, potem bi jaz začel dvomiti v tvojo ljubezen, spoštovana NIKY.

Ne razumi me napak. Moj namen ni, da bi te vzpodbudil k seksu, ampak k razmišljanju, kaj ti sploh čutiš do tega tipa. Če si še ne želiš seksati z njim, potem bi se vprašal, ali te sploh privlači, ga sploh imaš res rada, ali ga pa imaš samo zato, ker se spodobi za tvoja leta, da imaš fanta.

Ne, rada ga imam iz vsega srca! In tudi seksala bi lahko z njim, le malo imam strah… Kako bo prvič, bo bolelo, …
Zaupam pa mu popolnoma!

Še nekaj- kaj vam pomeni “manj” oralni seks, kot “pravi” seks?
Za seks že ne rečem nič, ampak orala se mi dobesedno gnjusi!

Če je to res, potem pa samo navali.. ;))))
In prečitaj si napotke na tem forumu na to temo, jih je zelo veliko.

Mogoče še eden. Ne počni tega na nek vnaprej dan x, ko boš že prej cel dan nesproščena in čisto trda…
Najboljše je, da se dogovorita, da bosta in kako bosta (kondom…), in pa, da ko bosta začela delati na tem, da se naj ne zgodi prvi dan, ampak počasi vsak dan malo napredujta, itd… Če še nista oralno, poiskusita to, zadovoljujta drug drugega, to vama bo prineslo dovolj sproščenosti, da ko bosta končno res to počela, da bo to samo pika na i in da se bo zgodilo v “zanosu strasti”.

Poglej si mnenja na forumu o orali…. Večina ljudi to počne in večina pri tem zelo uživa…

Jest sm skoz govorila da morm bit s tipom saj 6 mescev predn z njem izgubim nedolžnost ,…. ful me je blo zmeri starh … najbolj bolečine … in pol po enem mescu k sm bla s tem tipom se je kr naenkra zgodil .. niti najmanj nism pricakovala … sploh ni tolk bolel .. sej ce gre ful pocas pa ce si sproscena ne boli tolk .. cist mallll .. jest sm si to predstavljala da boli tko kt bi te nekdo klal .. hehehe .. v glavnem.. jest mislm da si ti pripravljena samo starh te je bolečine .. sam bad je pa to da te sili v to .. mene moj ni nikol ! ceprov bi me po mojem po 6h mesecih začel ! 🙂 ja pa najprej je bols da se tko mal raziskujeta.. oral sex pa to … pol pa the real thing 🙂 Velik sreče pa upam da te ma res rad !

vztrajaj pri svojem punca

Če te ima rad BO počakal, čene pa CIAO amore!!!!!
Ne se pustit!!!!!

Ja, hvala za vse, kar set napisali.
Iz tega lahko vidim, da je boljše, da počakam in se mu ne pustim.
Ker je res- brez veze se mi zdi, da bi to naredila samo zaradi njega, ker imam strah. Ko pa bo čas, bo že zvedel 🙂
Hvala vsem še enkrat!
LP

Definitvno moraš narediti to samo zaradi sebe. Če si pa po 6 mesecih tega ne želiš, pa obstaja veliko verjetnost, da ga v resnici nimaš tako rada in je morda bolje, če prekineta in se malo razgledaš naokoli…

Pogosto se zogdi, da punce mečkajo in mečkajo, ko pa pride pravi, pa gredo z njim prvi teden…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close