Najdi forum

Naivni tipi, pozor, prevarantka na chatu

Prizorišče: dobro znani chat http://www.frendi.si. 20-letnica oglašuje, da nudi avanturo na domu. Jo kliknem, nakar mi punca proda zgodbo, da rabi nujno 50 eurov, da ji odtegnejo z računa za neko zavarovanje. Starša da delata v tujini. Jo vprašam, s čim si pa hrano kupiš, če si brez denarja. Pravi, da ima na zalogo. Nakar mi napiše, da mi bo dala številko TRR in da naj pridem zvečer jo poseksat, ko plačam. Punca mi da podatke, ime priimek, ulica, hišna št, TRR. Ker nisem od včeraj, ji seveda nisem nakazal nobenega denarja, tudi k njej nisem šel. Sem pa pogooglal njeno ime in priimek in našel facebook profil lušne punce, ki res obstaja. Drugi dan spet pridem na chat pod drugim nickom in vidim zelo podoben ženski nick, ki je vseboval št. 20, ime je bilo drugo. Spet pove isto zgodbo, nakar mi da podatke. Pove DRUGO IME IN PRIIMEK, isti naslov, isto št, isti TRR. Zgoooglam drugo ime in kaj vidim. Ženska ima dva facebook profila z isto sliko pod dvema različnima imenoma! Finta pa je, da sem ji rekel, ko sva drugič chatala, če mi lahko pokaže file od kakšne slike. Pokaže mi sliko, na kateri je drugo dekle, ne tisto, ki sem ga jaz obakrat zgooglal. Rezime: ženska laže, kot pes teče, tipi ne bodite naivni, je samo vprašanje, kolk naivnim tipom je že dnar pobrala, ko so vnaprej plačali na njen TRR. Hišna št. na kateri bojda živi, pa res obstaja.

haha in ona ni ugotovila da ji ti pišeš iz istega nickname-a? 🙂

No tale vas res zna “nategnit”…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bi ti imela 100 strank na dan, bi ti bilo verjetno tudi vseeno, če ti kdo dvakrat nakaže. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako pa veš, da ne opravi usluge?

He, he, prav vam je f.fehtarjem.

bravo bedak….si najpametnejši med idioti, ki so plačali. In pol gre model to napisat na forum in s tem sebe dejansko predstavi kot največjega idiota.

Kje je napisal, da je plačal? Eni rabite očala za branje?

Nič ni naredi idiota iz sebe. Kvečjemu je opozoril koga, da ne bi padel na to finto. Sicer pa nikjer ni napisal, da je plačal. Tudi, če bi, bi bilo bolj idiotsko tega ne deliti z drugimi, kot pa se tega sramovati. Kot, da kaj spremeniš s tem na bolje, če se nečesa sramuješ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Stara sem bila 18 let. Sem zelo sexi in precej sramežljiva. Večere sem sama in ne vem kako naj napišem, želim moškega, da me malo pocrklja.
Sem iz Ljubljane, denar ni problem, ker ga imata moja oči in mami veliko.

Ne vem kam naj se še obrnem, ker mi tudi manjka samozavesti, saj me starša držita precej na kratko.

Vse večere si sama in očitno lahko pretihotapiš tipa v hišo za crkljanje, pa te starši kakor držijo na kratko? Očitno se današnja definicija starševske kontrole precej razlikuje od tiste v mojih časih.

Saj ni napisala, da bi ga vtihotapila, lahko bi ona šla k njemu. Pri tem pa bi opozoril, naj pazi s kom se petlja. Zunaj je veliko jastrebov, ki prežijo na lahek plen.

Seveda bi se rada splazila ven, ko oči in mami zaspita. Ampak ne vem kam?

New Report

Close