Najdi forum

Nagrada

Pozdravljeni!

S partnerjem sva oba zavarovana pri Zavarovalnici Maribor ( življensko). Za prvega otroka sva dobila izplačilo, mislim da okoli 200 eur. Ali mi pripada še za drugega otroka, ki bo rojen v novembru?

Hvala in lep pozdrav

Da,za vsakega novorojenca vam pripada nagrada
Pozdrav,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Ali ima to vsaka zavarovalnica?sama sem namreč študentka, zavarovana preko očeta..Ali mi tudi kaj pripada, sem v 4.mesecu nosečnosti..

Pozdravljeni, to ima zavarovalnica Maribor, zavarovanje se imenuje zlata naložba in nagrado bi dobili v primeru če bi bilo to zavarovanje sklenjeno na vas, dobili bi 222eur. V vsakem primeru pa dobite iz obveznega zdravstvenega zavarovanja paket za novorojenčka, Ali pa denarno izpljačilo v pr.vrednosti 200eur.

lep pozdrav

************************** Zavarovalna pisarna B & M Bruno Šneberger s.p. Bruno Šneberger Uradne ure: Vsak dan. gsm: 051/625-611 gsm: 070/867-040 Uradne ure: Od 8.00 do 16.00 tel/fax:01/429-7100 Mail: [email protected]

New Report

Close