Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Nabiranje prodnikov

Nabiranje prodnikov

Gotovo je že kdo med vami šel na sprehod ob bregu kakšne reke, kjer je lahko nabral kamne, lepih okroglih oblik. Ali mi lahko zaupate, kam hodite ponje? Za odgovore že vnaprej hvala!
Lp
Katarina

Jaz sem prodnikov in različnih kamnov prinesla in pripeljala domov že kar nekaj. Nabiram jih običajno na Savi ( pri Črnučah, oz. za Zalogom ) in jih ponavadi uporabim kot vrtno dekoracijo. Izbire je ogromno, tako v velikosti, kot tudi v barvah.

Lep pozdrav
ajla

Živjo !
Najlepše, najbolj okrogle kamenčke in kamne smo nabrali na plaži v Lubenicah (na Cresu). Čudovit kraj s 4000 letno preteklostjo na strmi pečini nad morjem, do sanjske plaže je pol ure hoda navzdol, kar hitro mine, teže je s polnim nahrbtnikom nazaj v hrib. Čudovit kraj vreden ogleda. Druga lokacija za lepe kamenčke na Peljašcu je kraj Podobuče, majhen zaliv, tretja lokacija Baška, plaže Bonceluka z okolico.
Mi smo ljubitelji lepih kamenčkov in jih kar naprej nabiramo, verjetno jih imamo že več kot 50 kg, baje imajo tudi navadni kamni zdravilno moč ( to je napisal dr. Gavez v svoji knjigi o kamnih).

Ej mi smo tudi že bili v Lubenicah – sanjsko!!!

Prodniki so pa absolutno najlepši ob Soči!!!

Pikica, a mi lahko zaupaš na kateri lokaciji na Soči, mi letos nameravamo preživeti teden dopusta v enem izmed kampov na Soči, pa da prav parkiramo.Hvala,
lp
Anete

New Report

Close