Najdi forum

Mene pa zanima, če ima kdo kakšen nasvet, kako se segreti v noge.
Jaz imam namreč zelo mrzle prste na nogi, probala sem že z masažo, termo nogavicami in podobno pa ni nič pomagalo.

LP
Marija

Za v posteljo:
Poizkusi tik preden greš spat noge močno segreti pod tekočo vročo vodo (bana, bide ali kar v umivalnik..), jih dobro sfrotirati in hop v posteljo. Tam jih dpbro zavij v odejo, da ne bodo gledale ven…

Kaj pa kakšna krema, ki “segreva” (čeprav to ni trajna niti najbolj pametna rešitev..)? Proti revmi vem da obstaja nekaj, kar ti segreje kožo, ko namažeš. Vprašaj v lekarni.

Kar se tiče raznih nogavic in podpobnega, mislim, da je bistveno, da vanje vtakneš že toplo nogo, sicer se ti ne bo segrela..

Si že poizkusila iti na kakšno refleksologijo stopal ali kaj podobnega, kar bi ti tam zbudilo krvotok?

Pozdravljena.

NAjbrz bodo tu tudi problemi s cirkulacijo? in po moznosti z nizkim pritiskom? Ponavadi pa so tu se problemi s prebavo?

ČE je tudi tu tako, potem je bolje začeti z resevanjem teh problemov, ker so skoraj sigurno vzrok za mrzle noge.

LP

Andreja

\"Vse kar jemo, nas gradi in spreminja. Od tega, kar smo s hrano vnesli v naš organizem, je odvisna naša moč, naše zdravje in naše življenje\"

sigurno ti bo noge in to dobro pogrela kopel – sol za noge JUSTOVA, nato pa si noge namažeš z BRINOVO kremo – jostova. in cirkulacija za gotovljena, noge pa segrete. POSKUSI SE SPLAČA

New Report

Close