Najdi forum

Sem trpežna in precej neobčutljiva za take zadeve, zato bi to delo opravljala brez posebnih težav.

ha-ha a se ti mal hecaš?

Neja, je precej dobro plačano.

Hej, js se nč ne hecam. Ja, vem, da je dobro plačano.

ves kako gre to

1 dan gre
2 dan se nekako gre
3 dan no ja
4 dan popizdis

Odvisno od potrpežljivosti in temperamenta.

ja, kaj si sam ali vdveh z mrlicem? kako to sploh zgleda? Kaksna pa je placa?
dolores

slisu sm da iscejo delavce za tuširanje trupel pa me zanima a je to še u toku,koliko je na uro ker sm slišu tudi da je dobro plačeno,pa tudi č mi loh kdo razloči kako to gre?

Tudi mene zanima. Zelo resno!
Prosim za nasvet kako do tega

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Zakaj za vraga se pa mrtveci tuširajo? :))
To je tak ko da bi avto dal oprat, preden gre v stiskalnico 🙂

1 - Prvi

Zaradi tega ker so nekoč živeli in so nekomu nekaj pomenili. ddddddd

aja drgač maš pa prav

Hehe, povej to na razgovoru za službo na reklamacijskem oddelku 😉

js bi tudi tole delau :D. dejte mi na mejl pisat, prosm, če je še kej placa 😀

Se je že kdo pozanimal do zdaj, kako je s tem delom v mrtvašnici?

Sam razmišljam, da bi poklical na Žale, smo zaenkrat še kar odlašam…

hja moja bivša tašča je bla kuharca v mrtvašnici – sežigalnici na žalah. zdržala je sam 3 dni. plača je bla super, zelo dobra. 2 dni je blo ok, 3 dan ko pa jo je kolega mal popeljal na okol da ji pač razkaže kak se dela pa kaj,…je blo pa hudo…naslednji dan je dala odpoved. sej plača je sam morš met dobre živce pa želodec da lahk delaš tam.

Živjo sem naglušni študent pa me zanimam za delo v Mrtvašnico.
rad bi vedel način dela in ura postavka. pa koliko ur na dan se dela.
moj meil [email protected]

zivjo….mene pa samo zanima kok je placano delo u mrtvasnici prosim za cimp0rejsni odgovor..kako pa poteka to delo in koliko ur na dan delas???’

Upam, da je kdo od vas poklical v mrtvašnico in se pozanimal. Ali se vsi skupaj malo bojite smrti?

Enkrat sem poznala nekoga, ki je imel “veze” in ker se mi je reeees šlo za službo. Lahko greš tudi za preizkuševalca zdravil, ki je menda tud zelo dobro plačano. Sem bila študentka in včasih res razmišljaš o njabolj nemogočih stvareh 🙂 Glede obojega sem si premislila, še sreča, ker pač menda se je tudi nekaj druga našlo :))) Pri zdravi pameti se zdaj nebi lotila tega.Glede obojega pa imaš po mojem lahko posledice celo življenje, verjamem pa, da nekaterim enostavno druga ne preostane, ampak res premislite, če je to zadnje kar lahko delaš…

Vem samo, da men je nekaj najhujšega otrdelo mrtvo truplo – to sem spoznala na manj krut način, ko sem po nesreči brcnla v truplo mačke, in še zdaj se spomnim tistega občutka imam fobijo na pajke in to je pa še veliko huj… Mogoče se vam zdi smešno, ampak po mojem (sej ne vem, no), ampak predstavljajte si pol dotikat se mrtveca… To pač ni več kot bi se dotikal živega, ki še nima strjene krvi… Ogabno… In tudi potem po moejm stalno razmišljaš, kaj je bilo, da je umrl in a si predstavljate, da moraš oskrbet dojenčka ali otroka???

BTW vsa čast tistim, ki študirate medicino in podobno, resno…

New Report

Close