Najdi forum

Pozdravljeni!

Tudi jaz imam že kake tri tedne probleme z mravljinčenjem desne noge (od kolena navzdol), katero na momente tudi slabše čutim…menda so problemi s senzoriko (po besedah moje zdravnice), občasno pa imam mravljinčasto tudi desno roko…
Napotena sem k nevrologu, kar me pa skrbi pa je, kaj bi to lahko sploh bilo in ali je zadeva nujna, ali lahko čakam tudi pol leta da pridem na vrsto, tega si seveda ne želim…
Hvala in lep pozdrav

Zdravo!

Imam očitno podoben problem. Pred kakim mesecem sem imela nenormalno bolečino v kolenu, ki ni popustila kak teden – zato sem šla do splošne zdravnice. Dala mi je pregledat kri, ker bi se lahko videlo, če gre za vnetje – izvid je bil negativen. Potem pa so mi koleno tudi slikali – vse v redu. Bolečina je kmalu zatem popolnoma popustila. Aja – nisem kak športnik ampak mamica dve trok, starih 6 let in 15 mesecev – 3 mesece je odkar spet delam po porodniškem dopustu.

Po kakih 14 dneh pa se mi v isti nogi (desni) pojavljajo mravljinci v mečih, občasno mi noga dreveni – sicer ni nič hudega, je pa neprijetno, še najbolj to, ker ne vem kaj bi lahko bilo. Najbolj je to očitno zvečer, ko se uležem in noga miruje.

Če kdo o tem kaj ve, ga tudi jaz prosim za odgovor.

New Report

Close