Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija Mravljinčasti prsti…

Mravljinčasti prsti…

Živjo!

Dons se mi dogaja nekaj prav čudnega. Že cel dan imam namreč mravljinčaste prste na levi roki. In sicer sredinec, prstanec in mezinec. Kaj bi to lahko bilo? Dosedaj kakih posebnih zdravstvenih problemov nisem imel, star sem pa 26let.

Hvala in LP!

Močno dvomim, da je opisana težava srčnega izvora. Kljub temu, da ste še zelo mladi ni izključeno, da gre ali da je šlo za moteno prekrvitev oziroma za vzdraženje živcev zaradi manjših sprememb v hrbtenici.

Lep pozdrav!

prim. Boris Cibic, dr. med.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

No, kar se prekrvavitve tiče, je res da imam večinoma hladne prste na rokah, dons imam pa še celo občutek kot da se mi po celem telesu pretaka bolj hladna kri (še posebej v predelu prsnega koša).

Očitno gre za funkcionalne motnje prekrvitve, ki se neredno pojavijo v raznih delih telesa (prsti rok, stopala, polovica telesa, itd.).

Lep pozdrav!

prim. Boris Cibic, dr. med.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

New Report

Close