Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Mr glave

Mr glave

Pozdravljeni,
Jaz sem imel mr glave in na izvidu piše da imam v pc cisterni preko osmega živca relativno debelo žilno spremembo. Vena? Ki pa jo s to preiskavo ne more identificirati. Priporoča mra. Sedaj me pa zanima ali je to lahko nevarno ali ne. Jajti se ukvarjam z gorskim kolesarstvom in so napori kar veliki in me zanima ali je to lahko nevarno. Hvala.

Pozdravljeni,

Mene pa zanima razlaga izvida MR glave. Pred slabima 2 letoma sem imel prometno nesrečo in po nesreči mi je začelo piskati in šumeti v levem ušesu, nato sem končno prišel na MR pregled kjer piše da v PC cistreni gre preko 8 živca relativno debela žilna sprememba. Vena? Vse ostalo je bp. Sedaj me pa zanima če je to nevarno za kakšno anevrizmo, ker se ukvarjam z gorskim kolesarstvom kjer so napori zelo veliki sem malo zaskrbljen. Sem naročen še na MRA glave kjer se bo bolje videlo kaj je.

Hvala za odgovor.

Spoštovani,

za področje pontocerebelarne cisterne in žil v njej se obrnite na nevrologa.

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

Hvala in lp

New Report

Close