Najdi forum

mož ne mara moje mame

Zmotilo me je….mi dovoli da sem s prijateljicami….pa saj vendar nisi njegva last.
Stari starsi …cemu pa ne bi smeli prinesti vnukom darilca….mu dati 1x na teden pregresnih stvari, jih umiti kot to znajo oni. Saj je mene tudi zmotilo ko je tasca naredila kaj kakor je, pa z mojim sva bila tud uzaljena ker nisva smela ziveti pri mojih. Hvala bogu da ne. Ce mu grejo na zivce pac gre ko so na obis na rekreacijo ali pa kar kam. Ali pa so otroci 1x na teden 2 uri pri enih babici in dedku, enkrat ori drugi, starsi pa bodo v tem casu delali na odnosu.
Jaz nisem dobila obcutka po branju tejsta da bi bili ti stari starsi neki strasni bav bav ki bi hoteli voditi druzino…kolikor se bere so nudili se pomoc pri stanovanju. Pac niso hoteli imeti mularije nad glavo. Jce jaz pomislim, je tudi ne bi hotela. Bi mi bilo pa fino srecevanje. In tile vnuki bodo kmalu rabili kam na pocitnice…solske so dva meseca.

Moj mož ne mara mojega nečaka, če sem poštena ima kar prav da ga ne, hvala bogu da živi 20 km proč…ne mara tudi mojega očeta, pa kaj, ga pa spoštuje in se mu prilagodi, kljub vsemu se še vedno pogovarjata in ni tako hudo…kr tk en mal sem se mogla izkašljat.

In mene ne mara nečak, pa sestra, pa šekdo, pa kaj…

Mene pa bolj zanima kako se tvoj moz z teboj ponasa ?

ali je on v vsemu prisoten in te vse skozi nadzoruje ?

ali on in samo on ima zmeraj prav ?

ali te ves cas ponizuje in obenem otroke ?

ali ti rece veckrat da imas slab karakter da si spodobna tvojim starsem ?

ali vse kar on misli je to pravilno in vse po njegovem mora biti ?

je bolj tecen clovek ki se z lahkoto skrega in druge zanicuje ?

pa se polno takih stvari ki se ti sumljive zdijo in ti dajo misliti da te on zeli od tvoje druzine odaljiti da
bi te bolje kontoliral .Z casom bos ti njegova zrtva postala in vasi otroci tudi .Meni se to sumljivo zdi
da se tako pred tvoje starse postavlja in da noce stika z njimi ..Kaj pa to za mene je to neke vrste zapora kjer ti moras samo po njegovo plesat .Tvoje otroke sta obadva naredila brez tvojih starsev niti
ti niti otroci sploh nebi Obtojal . z katero pravico on lahko prepreci da tvoji starsi vnucke vidijo
in profitirajo vse dokler jim se zdravje in zivljenje omogoca ..Vi njihovi otroci ste se vse skozi naokoli razbili in vsak svoje zivljenje ustanovili –oni pa zdaj bolj sami ostajajo edino veselje kar jim se ostaja
pa so te sibke biljkice ki so ti njihovi vnucki ki bojo nadaljevali vaso druzino po njihovi smrti …Sama
ti moras vedet do katere mere se morajo otroci z starimi starsi druzit –otroci morajo ustvarit to vezo z starimi starsi da bi tudi oni imeli druzinske koreninice in nadaljevali svoje veze z njihovimi vnucki ko bo njihov cas prisel …To je prav tako vazno kot dobra druzina ki deluje v ljubezni brez krega in solz *
vse to jim je potrebno za lastno konstrukcijo ..Saj se niso v zelju rodili tam kjer jih je storklja zapustila .

Zato povej tvojemu mozu da so tvoji starsi prav tako vazni kot njegovi .Da so oni prav tako dobri in
ce se ne strinja z tem je to vseno …daj mu moznost da se razmisli o vsem tem nato pa mu reci da ti nebos podnasala da vas zapre v svojo skoljko da vi niste njegove zrtve ki plesejo kot on svira .Ce to
klobasanje nadaljuje pa se bosta locili in vsak svoje zivljenje v miru ziveli .Ne boste tega vec podnasali samo .zato ker je on oce kar pomeni glava iglice =seme da bi imel vse pravice po tvojih otrokih in proti tebi .da on ni bog da bi vse sam odlocal ..Ce tvoji starsi nebi rodili njegove zene bi se se danes v pest zdrkal in to pod vodo odpral To bi bla usoda njegovega semena za katerega si on zamislja da je on bolj vazen kot ti in vasi starsi..Da ima sreco da je uspel imeti zeno– otroke .ter druzino na splosno …
Sploh nobena dusevno zdrava zenska takega mona nebi zelela in bi danes samec bil …Vasi otroki mu ne pripadajo .Ti tudi ne !!!!!!!

Vse tole mu moras dopovedat ce pa noce nic razumeti pa ga zbrisi in nedaj se mu da noge brise po tebi —nebodi njegova lutka z katero on ravna kot se mu zdi …Pripravi se tudi na vse to vedi da mozki ali zenske niso edine ce se z enimi ne razumemo je pa se drugih ki bojo srecni da bi lepo druzino imeli .
Za mene to ni nic drugega kot slabo ravnanje ce pa tega noce razumet nimate vec kaj z njim ostati naj gre on OVCE na brdima past in jih komandirat— ti stari casi ko so mozki celi druzini komandiral so se ze davno minili .. Kar naj gre majmune v Bosno da zvizda po brdima i stije svoje ovce …Vi pa niste njegove OVCE vase zivljenje vam pripada in ne njemu …

Ajde zivijo pozdrav od Slovenca Koji zvizda po Francuskih brdima pa misli na vas uboge slovenke
kot vasih majmuna …

New Report

Close