Najdi forum

Pozdravljeni!

Mi lahko svetujete kam naj se kot strokovni delavec na šoli obrnem po pomoč oz. napotke pri delu z otrokom s hudo motnjo v motoriki (sum na dispraksijo). Učenec v tretjem razrdu ne pozna pisanih črk, jih ne bere, ne piše. Piše samo velike tiskane in še te zelo okorno, da večkrat niso berljive. Tudi socialno je manj razvit, nemiren … Nujno bi čimprej potreboval pomoč, vendar na odločbo čakamo že dobre pol leta. Kdo bi nam lahko pomagal?

Irena,

največ izkušenj z dispraksijo in apraksijo pri otrocih imajo na Svetovalnem centru (Maribor ali Ljubljana).

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Verjamem, da imajo največ izkušenj, sem pa popolnoma obupala, ker jih kličem non-stop in me samo odklanjajo, češ naj pokličem čez pol ure, čez uro, čez dve, drug dan, da bo gospa poklicala mene … V glavnem nekorekten odnos. Na koga se še lahko obrnem? Nujno rabim pomoč!

Irena,
kaj pa Svetovalni center v Mariboru? Poskusite tam.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close