Najdi forum

Spoštovani!

Sem izredna študentka podiplomskega študija, do konca mi manjkata le še dva izpita pa nimam nobene motivacije več, komaj kaj naredim, raje naredim vse drugo … Res pa je, da nimam predavanj in stikov s kolegi, ker je program individualen in zahteva študij doma, čeprav bi bila zame najboljša motivacija, da imam predavanja in stike s kolegi.
Prosim, kako se naj spravim nazaj in dokončam tisto, kar mi manjka … Neumno se mi zdi, da sem tako daleč prišla, pa sem se ustavila. Vem, da zmorem, če le želim, samo, kaj …

Hvala in lep pozdrav

Spoštovana Sara,
očitno imate vse potrebne sposobnosti, da bi študij dokončali, zato menim ,da je trenuten padec motivacije psihološke narave, morda odrinjen strah pred spremembo sedanjega statusa, prihodnjo zaposlitvijo ali še čem podobnim.Ker ste študentka ( čeprav postdiplomska) imante možnost osebne konzultacije ” v živo” pri psihiatru v zdravstvenem domu za študente Univerze Ljubljani, na aškerčevi 4.Tel: 01-200-74-21

tudi jaz imam enak problem.

No pa smo že trije. Če se kdo hoče o tem pogovorit preko maila ga lahko pripiše.

LP, miki

Pozdravljeni!

Moj mail je: [email protected]

Pa lep pozdrav!

MIMOGREDE SREČNA SEM DA LAHKO DELIM SVOJE PROBLEME Z LJUDMI OKROG SEBE. ZDAJ SE ZDAJ TA KROG OČITNO VEČA Z DOSEŽKI SODOBNE INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE….HAHA 🙂
LEP POZDRAV!
MIRJANA

Tubi pri meni je enakproblem, ceprav imam za naresti samo še diplomo (izpiti so že vsi popucani) mi enostavno ne gre in ne gre. Po pravici povedano raje bi šel še enkrat delat čist vse izpite od prvega do zadnjega, kot pa da moram diplomo skupaj spacati.
Lep pozdrav Peter

Spoštovana Mirjana,
veseli me, da ste že boljše volje, le tako naprej!

New Report

Close